Gulsumhira erkek bebekte anne güzelleşir derler bende çirkin biri oldum 🤪 Ve de dudağın burnumda sisti😁😁😁
tambirminnos Gulsumhira ben ilk oğlumda parliyordum resmen yüzüm o kadar canlıydı ki her gören ne kadar guzellesmissin derdi ama şimdi ki oğlum beni yaslandirdi saçlarıma aklar bile düştü 😄
Enguzelhediym Gulsumhira ay aynen 😂🙈 alakası yok bence . Bende çok cirkinlestim ki kuruntu değil yani baya berbat bişey oldum inşallah dogumdan sonra düzeliriz
Merve2016 Ben de öyleyim kızımda hiç bu kadar sivilce cikarmamistim yüzüm mayın tarlasina döndü berbat durumdayım 😭😭
Funda22 Çook tatlısınız yaa güldürdünüz beni kızlar bende koz annesi olarak çirkinliğimin doruklarındaydı,şişmeyen lekelenmeyen yerim kalmadı.
Dilos1645 Gulsumhira ben de erkek annesiyim şükür agzım burnum elim yüzüm şişmedi ama nedense yüzüm lekelendi tenimin rengi soldu bide erkek bebek güzellestirir cildi canlanır annenin derlerdi 😔
Rabia95 Gulsumhira kız da çirkinleştirir derler ama sanırım kullandığım vitamin haplarından falan yüzüm gözüm açıldı, göz altı morluklarım gitti 😂
Duygu4444 Beni görende güzelleşmişsin oğlun olacak diye tahminde bulunuyor direk 😂 ama alakası yok çok zayıftım biraz kilo alınca toparladım 😊
Melike48 Gulsumhira benimde öyle olmuştu oğlumda yüzümde benekler etli benler aynaya baktığımda ben ben değildim bakalım bu 2.nasıl olacak gerçi kadınız hertürlü güzeliz 🤗
rmys_4923 Bnm cınsıyet dha belli değil 8haftalık ama yuzum hc bu kadar sıcılcelenmemşti ya kmdımce kesın kızım olcak guzllıgım gtti diyorum 😂
Serinannesi42 Neden hamilelik çirkinleştirir anlamış değilim evet maymuna benzedim bu tiple bişey yapasımda gelmiyor bide bi can getiriyoruz dünyaya bazıları bebek gibi oluyor ya ben sivilceli şişko ve yataktan çıkamayan bi hamile oldum 😓
KubraSS- Gulsumhira ahahhahaha bende erkek cirkinlestiriyor hele 2. Ciyi daha yeni doğum yaptım yeni yeni eh işte yüzümün rengi degiisyor hele burnum hala aynı sis