Yaman Cinarismom toparladim cnm salmadim kendimi hic sezeryan olursa bolbol gez dogumdan sonra uyusukluk gecince
Cinarismom Yaman inşallah canım sürekli okuyorum zaten neler yapmak gerekiyor diye çabuk toparlanmak ve bebeğimle rahat ilgilenmek için ☺️
Cinarismom Twinksmom ayyy benimde karnım berbat harita gibi 😭😭göbeğime doğru son sürat ilerliyor durduramıyorum🤣
Sezinsenkal Cinarismom bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldim ikinci denemede tuttu spinal anestezi ile Sezaryen doğum yaptım gayet rahattı
Cinarismom Sezinsenkal Allah bağışlasın canım 🥰🤲darısı bana inşallah sağsalim kucağıma alırım bebeğimi🤲
Sezinsenkal Cinarismom çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile alirisn bebeğini kucağına kaç aylık hamilesin
Sezinsenkal Cinarismom pardon 30+3 yazmışsun yukarıda 😍 Sezaryenden korkma hiç çok rahat geçti benimki
Sezinsenkal Cinarismom sadece sonrasında yürüyüş önemli bı kaç saat sonra kahve kayısı suyu bol su iyi geliyor 😘
Ysmntg Ben de tüp bebek gebesiyim önceliğimiz normal doğum ama en ufak risk durumu görürsek sezeryana hemen döneceğiz gibi nasip inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Cinarismom Ysmntg kaç haftalıksınız ben daha hiç konuşmadım doktorumla 10 gün sonra kontrolüm var orada konuşucam