ikincikezanne- pera_ Bence normal canım doğumdan sonra gider zaten bebek bebegin eşi suyu falan derken gider kilolar hic takma kafana 😊
N1ccn Haftamdayım ve 13 kilo aldım, 52 ile hamile kaldım şuan 65im, ama bende hic belli olmuyor nedense. ki ne ekmek ne makarna ne pirinç ne hamur işi diğer besinler bunları o kadar az tükettim ki, bol meyve sebze et balık yumurta süt yoğurt ve günde 4 litre su, ben bu kadar dikkat etmeme rağmen 13 kilo aldım. İki kilo fazlam var çok ta değil. Kaliteli ve besinli beslendiğim icin aldığım kilo bana hic batmıyor 😋
Serpil_27 pera_ bnm ilk hamileligim cnm yani toplam 12-15 arası doguma kadar alırım dedim ama bebeğimin kilosu az ne buluyorsam yiyorum şuan ne yapım dogum sonrası vermeye çalışıcam mecbur verilir ama şuan düşündüm tek şey saglıklı bir şekilde kucagıma almak bence takılma sende verilir
pera_ Serpil_27 yok takılmıyorum geneli zaten böyleymiş dediğin gibi sağlıcakla doğsunlar önemli olan o kilo gider de gelirde 😊
bns RabiaMG bu gibi durumda bebeğin kilosu suyu vs nasıl oluyor. ortalama 1,5 kilo bebek var zaten sadece. Gercekten merakımdan soruyorum 😄
RabiaMG bns ben sekerim oldugu icin diyet yapiyorum 2,5 kilo almsitim onu verdim zaten 😁 33. Haftamdayim gecen hafta yaklasik 2 kilodu bebegim suyuda iyi demisti doktorum 😊
Busrayiilarslan Ya kizlar 32+5 oldum bugun . 3-4 gundur bebek hareket ettikce karnimdan çıt diye ses geliyor sanki balon patlamasi gibi . Sizinde oluyo mu hic duydunuz mu neyden olur ?
Mom10 Sde ilkten kasinti basiyordu sonra bi baktim mor mor cizgiler olustu, sanirim benim aldigim butun kilolar direk popo ve bacaga vurdu onun icin oralarimda cok fazla catlak olustu
Sde Mom10 himm anladim,insallah daha cok olmaz,bende belli belirsiz beyaz parlak cizgi varda acaba onlar catlakmi dedim ilk gebeligimde oldumu dikkat etmedim ama catlak olmamisti
RabiaMG ezggl sekerin tek artisi kilo almamak sanirim 😊 bende ayni sekilde aldigim 2,5 kiloyuda verdim😊
N1ccn RabiaMG , bu haftada 500 gram nasıl olıyor, doktoruna sordun mu bir sıkıntı olmasın, şuan bebeğin kilosu min. 1250 zaten , plesantanın , göğüs kanallarındaki sütün artan kanın bunların hepsi kilo?
RabiaMG N1ccn 6 ay 2,5 kilo almistim. Sekerim cikti diyet yaptigim icin kilo verdim. Vok sukur bebegimin kilosu iyi sekerden ve yagli kizartmalardan uzak durdugum icin kendim kilo veriyorum 😊
Miniginannesiiii1111 pera_ aynıyız seninle 32+0da 12 kg almıştım toplam doktorum dikkat et çok alma diyor
RabiaMG ezggl bende oyle hem sekerim hem erken dogum riskim var. Allah yardimcimiz olsun Insallah sagsaglim kavusuruz yavrularimiza🤲🏻