pera_ Kızlar bugün 32 haftaya giriyorum ve 12 kilo almışım 58 le hamile kaldım 70 olmuşum 😩 çok değilmi sizde durumlar nedir
Fatmagzl33 pera_ benim daha 30 haftalık 60 la başlayıp 72 oldum ama allahtan uzun boyluyum çok göze batmıyor bakalım doğuma kadar daha kaç kilo alıcam
Asli0302 Bende 31+6yım bugün 28.haftadan beri kilom sabit 96.5 başından beri 6.5 kilo almışım o da sadece karnımda toplandı 🤦🏻♀️ Bu saatten sonra çok almazsınız bence yürüyüş spor yaparsanız doğum için kilo artışı da çok olmaz ekmek vs onları da azaltabilirsiniz ama çok değil bence kilonuz 😊
pera_ Asli0302 bak sen ne güzel 6.5 kilo almışşınsın bende bu zamana kadar sadec 6 kilo almıştım 29 dam sonra bir anda aldım ve çatlıyorummmm çok ekmek yiyen birisidir değilm ki 😕
Haliagaoglu 33 üm ben, geçen sene bir oğlum olmuştu tam kiloları veremeden + 4 kg ile hamile kaldım. 62 ile. 5 gün önce gittiğimde ben de 70 olmuştum doktorum totalde çok almamışsın ama 10 gün öncesine göre 2 kilo almışsın bu çok fazla dedi 😓
Imfromlastnight 31+1 im 14 kilo :) o kadar da sorun etmiyorum. 60 tım 74 oldum. Ama boyum 180 fazla belli olmuyor
Asli0302 pera_ ah o çatlaklar 🥺 yürüyüş plates aksatmadan yap bence bu haftadan sonra en azından fazla aldığın kaloriyi yakma fırsatın olur inşallah daha almazsın ama moralini de bozma verilmeyecek şey değil az da kalmış zaten 🙂
Gulsen6137 Kızlar bende 29 haftalığım 12 kilo aldım 62 ile başladım 74 üm su an bakalım Doğuma kadar kaç kilo daha alıcam🙈😅
pera_ Asli0302 evet ama insan kendini böyle gördükçe üzülüyor birde kaşınıyor ki nasıl az kaldı zaman geçmiyorrr 😁
Minikpasa pera_ canım 70 ile hamile kaldım bu kilo fazlaydı zaten doktorum hep söylüyordu. Sonra gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorm 24. Haftadan beri o yüzden kilo almadım, hep bebeğe faydası olacak şeyler yiyorum
Gulsen6137 Fatmagzl33 Galiba canım 75e dayandım su an daha 2 ay var bakalım😂Rekor kürüyorum hiç hayatımda bu kilolara cıkmamıstım😅
bns RabiaMG bu gibi durumda bebeğin kilosu suyu vs nasıl oluyor. ortalama 1,5 kilo bebek var zaten sadece. Gercekten merakımdan soruyorum 😄
N1ccn RabiaMG , bu haftada 500 gram nasıl olıyor, doktoruna sordun mu bir sıkıntı olmasın, şuan bebeğin kilosu min. 1250 zaten , plesantanın , göğüs kanallarındaki sütün artan kanın bunların hepsi kilo?
Zeynep26_ Bende 31 haftayım 11 kg aldım ama zaten 50ydim 61 kg oldum çokta belli olmuyo sadece karnım var 🤗