Frozen-06 Miray5 bel altim degilde ayaklarim bacaklarim fenaydi. Bugun 6. Gunum daha yeni yeni normale donuyor şişlikler
H-15 Miray5 benim de 5 gün oldu inanılmaz ödemim vardı özellikle ayaklarda hatta hastaneden geldiğimde hemen tartıldım doğuma gittiğim kilodan sadece 1 kilo azalmıştı o derece 😂 dün itibariyle geçmeye başladı ödemlerim bol su içmelisin
Psikolog-anne Miray5 ayaklarım, belim ödemden patlayacak gibiydi. Merak etme 10 Gune geçecek. Dogumdan eve gelip sadece 2 kilo verdigimi görünce, ki bebek bile 3300 Du. Şoka girmiştim. Neyseki 10 Gune tum hamilelik kilolarım gitti. Meger ödemmiş:)) :
Civcivim34_44 Psikolog-anne zaten bence hamileyken aldıgımız kilolar kilo degil bence hep ödem şişlik vucud su topluyor e bide regl olmuyoruz o da şişiriyo insanı hepsinden var bence
Miray5 Benm 6 gün oldu hala karnımn içinde acılar hissediyorum daha tam geçmiş değil ağrılarım idrara çıkarken acı hissi gülerken öksürürken falan acı oluyor sizdede oluyprmu
Psikolog-anne Miray5 cok normal canım. Organlar bebege yer acmak İcin sıkışıktı, simdi kendi yerlerine yerleşiyorlar. Karnının acıması normal bebek varmıs gibi pıt pıt tekme gibi hissetmende normal. Gulerken konusurken karnını tut dikiş yerini iyi gelecektir. Zamanla gececek 2 haftaya bu yan etkiler epey azalacak. Biraz sabır ❤️