Minikheyecan Evimizi taşıyacağız ve yeni evimiz küçük olacağı için kışlıklarımızı, battaniye yorgan ve nevresimleri hurçla kaldırmak ısıtıyorum. Memnun kaldığınız marka ve yün yorganımı koymam için öneriniz olurmu acaba :))
Snglklc Minikheyecan bende trendyol dan aldım geçen hafta magic saver bag markasını yün yorganda koydum içine
Unlukacar Minikheyecan ben tediden almıştım canım çokta memnun kaldım yırtık patlak olursa Anında fişin ile değiştiriyorsun gerek yok trendyoldan alıcan da defolu çıkıp iade ile uğraşmana bence
Nslhnakn Minikheyecan https://ty.gl/bhypux029 Trendyoldan almıştım gelinliğimi ve fazlalık olan yastık yorganlarımı koymuştum memnun kaldım 🌸
Pumpkinsugar Minikheyecan hangi marka olursa olsun vakum yaptıktan sonra koli bandıyla sağını solunu sar açılma yapmasın.
Bebislerimiz Ben cok hizli bir sekilde almam gerektiği icin tediden almıştım hala var mi bilmiyorum ama memnun kalmıştım
Minikheyecan Snglklc bende tam bu markayı merak ediyordum. Memnun kaldınız mı hangi boyutlarını kullandınjz acaba
Babyveannesi Snglklc aynı markanın bizde aldık altındaki yorumlar abartı yünyorgan sadece bi tane sığıyo o da jumbo olanına
Snglklc Minikheyecan 8 parçalı olan takım vardı 2 şerli olarak ondan aldım evet ürün iyidi hava alma falan olmadı
sulenesemin A101den almıştım ben gayet güzel çıktı iki küçük boy bir büyük boy satılıyor Bi pakette büyük boy yorganı fln kolaylıkla alır
Serdem39 Bende aldım ve çok ta memnun kaldım hiçbirinde bir sorun yaşamadım 8li aldım 1tanede hediye gelmişti bana
Minikheyecan Babyveannesi teşekkür ediyorum canım taşınma sırasında kıyafetlerimizi, ve tüm tekstil malzemelerini hurçlamak istiyorum da ondan almam gerekiyor