Soonngull Ya hergün 3 4 doğum hikayesi okurdum burda, bikaç gündür değil 3 4 sadece bi tane okudum. Niye kimse doğurmuyor doğuralım ya😂💃
Karadenizf Soonngull bence herkes dua ediyor hareket etmiyor bayramda doğurmayayım da nöbetçi doktora kalmayayım diye 🤪 şahsen ben çok gerginim doktorum il dışında 😁
nimet_52 Karadenizf aynen yaaa 15 ağustos doğum tarihi diken üstündeyim yarını da Bi atlatsaydık doktorum da son kontrolde yürüme hareket etme bayrama doğurma dedi 😂
M_N_R Soonngull bende 34+1 oldum.Son gunler agrim o kadat fazla ki eşime şikayet etmeye başladim🤦♀️😂Eski halime donmek istiyoruz yoruldum biktim falan😂Adamda naapsin qaribim uzulme az kaldi kizimiz unutturucak sana herşeyi falan diye teselli ediyo.Sonradan bende pişman oldum soylediyime.🙁Cok seviyorum kuzumu.Hepimiz saglikla kabuşalim bebişlerimize in şe ALLAH🤲🧡
Zxl Bnmde normalde 1 gunum kaldi doguma ama sadece ara ara gelen adet olcakmisim hissi var baskada bise yok ya ben ne zmn dogurcam möge apla😁
Karadenizf nimet_52 tüm doktorlar tatile kaçtı biz tedirgin tedirgin kaldık😁😁 benimki bu akşam dönüyormuş yürüyüşe çıktım 😁😁 benim de son gün 13 ağustos gösteriyor ama pazartesiden beri 1 cm açılmam vardı her an gelebilir demişti 1 hafta olacak neredeyse