Kubra64 Bende 11+1 haftadayım. Ben yurtdışında oturuyorum ve burada en erken 16. Haftayı doldurduktan sonra söylüyorlar bakalım bir kaç hafta sonra Türkiyedeyim inşallah orda doktora belki görünürüm cinsiyet için ☺️
Yeni_anne13 Kubra64 bende yurt dışındayım haftaya gidicez ama cinsiyet söylemiyorlar zadece kalp atışını duyucaz cook heycanlıyımm
RukiyeOzdmr Kubra64 eğer gösterirse söyler doktorlar ama emin olmayarak söylüyorlar mış. Orda tahminde bulunmuyorlar mı ya
Yeni_anne13 Bende mide bulantı oluyo bu aralar sürekli tansiyonum düşüyor başım filan dönüyor halsizlik cook ve belimm cook agrıyo sagliklisiyla kucağımıza alırız hepimiz inşallah 🤲🤲🤲❤️❤️
Cilek_21 RukiyeOzdmr bende 12 haftalık hamileyim bulantı ve kusma hiç olmadı bende sadece halsizlik ve uyku yaşadım vee canım ekşi istiyor tatlı ile aram pek yok… Cinsiyet öğrenince banada yazar mısın aynıyız sanki merak ettim 🙈benım kontroleme daha çok var sevgiler🙋🏼♀️🥰
RukiyeOzdmr Cilek_21 evettt aynııı. Ben haftaya pazartesi gideceğim 12 haftalıklen. Sen ne zaman gideceksiiin
Mehtapakgl RukiyeOzdmr benim yarın 11+2 oluyorum. Sanırım bende ikili test olcam bakalım. Rabbim hayırlısını versin
Mehtapakgl RukiyeOzdmr selam kuzum, dün ben lan verdim ikili test için. Bebeğede %80 erkek dedi 😁 10 gün sonra yine kontrolüm var
Cilek_21 RukiyeOzdmr benım şuan 12 +4 günlük 3 hafta sonra kontrolüm var ama hiç cinsiyet tahmini yapmadı doktor
Yeni_anne13 RukiyeOzdmr 11+6 haftalık canım evet ilk defa duyucaz haftaya Pazartesi cook heyecanlıyım iple cekiyorum günleri saglıklı olsun inşallah 🥰🤲🤲
Dilandm RukiyeOzdmr bnimde güzel gidiyo 1 haftadır çok şükür özeldeki doktorum bana ikili yapcam gel demedi sadece ağustosta gel dedi
EsEf Kızlar bugün gittim kontrole ikili test için kan verdim minnoşumun keyfi yerinde kız gibi dedi doktor ama daha erken tahmin için dedi ensesi normalmiş 1.4 dedi sanırm burun kemiği de var dedi bakalım inşallah kan da temiz çıkar
RukiyeOzdmr Yeni_anne13 yaa çok bekletmişler seni nasıl dayandın 11 haftaya kadar ben o kalbi duymak için cıldırdım gidelim gidelim duyalım diye 😂
hulya_1919 Bende 11+6 yım bugün gideceğiz doktora aşırı mide bulantım olduğu için ne içsem yesem çıkıyo :(