deletedmom11 deletedmom01 takmam güLüm ben böyle şeyLeri forum morum hikaye hepsi hamiLe bunların can taşıyo günah yani hepsi ewLi barkLı başına dert aLmasınLar diye uyarıyom her gördğmde ama benm ismimLe geLmeLeride bi ayrı komik geLdi hani 😂
deletedmom01 deletedmom11 evet bende baya şasirdim ya noluyor dedim dengem bozuldu😂😂 sonra fark ettim okudukca yorumda yazmak istemiyorum biri bisey derse ben fena konusurum haddini bildirmek icin gerek yok yani havlasinlar bosver😊😂😂
deletedmom11 deletedmom01 yenisi açıp geliyolar yeni nickLerLe ama admin gözü keskinleşti heraLde 😂 bir msjda şutLadı 😂 terLiksi haywan gibi böLünerek çoğaLıyoLar 😂 keşke bizmde engeLLememiz oLaydı 😂😂
deletedmom01 deletedmom11 keske ya aslnda olmali bizde engelleyeblsek iyi olurdu 😊😊 Aman bosver zaten zmaan gecmiyo yarin detayli ultrason var zaman durdu tık yok 😂😂 deli gibi sabahi bekliyorum😂😂
deletedmom11 deletedmom01 çıkar çıkar çıkaranLarda az daha kaLaydı diyo bunu hatırLa çıksında bi hafta sonra dicen az daha içerde kalaydınnnnnn 😂😂😂
Minnakanne @adm admin az önce bir mail geldi sizin tarafınızdan olduğu söyleniyor blogger anneler için whatsapp grubuna dahil edilmem adına telefon numaram isteniyor siz misiniz acaba doğru mu?
Defneninannesi adm peki bu WhatsApp gurubu kaç kişi olacak ve güvene bilirmiyiz numara mızı vermemiz konusunda