Busbus adm lütfen edep ve adabını kaybeden kullanıcıları da engellememiz için uygulamaya yenilik yükleyin.Ben istemediğim uygun bulmadığım kullanıcıyı görmek ve yahutta kendisinden yorum almak istemiyorum .Her uygulamada mutlaka olmalı .
YamacDemirinAnnesi @[silindi] adminnnn bunada bakar mısın ? Whatsapp paylaşıyor sadece 20 dakika önce katılmış 😤 @adm
Obsesifk [bilinmeyen] [bilinmeyen] onun için buradaki forumu kullanıyoruz zaten neden sizin grubunuza katılalım?
DidemYldrm adm tebrikler doğru bir karar 👍🏻👍🏻 Birde form kısmını dedikodu ve cinsel içeriğe çevirenlere el atarsınız inşallah 🙏🙏
Mercimek-tanesi Asdffghjjk evet her postun altina kopyala yapistir yapiyor ve 5 10dakka once uye olmus.
deletedmom11 adm benim nikime bir h harfi koyarak whatsap payLaşmışLar aLakm yok ha sonra oda bana patLamasın 😂😂😂
Sonay adm ya yorumumu begeniyon niye atmıyonnnnnnn şu insanları Admin olursam ilk işim seni işten çıkarmak olucak 😂😂😂😂
Hulk 22 haftaligiz da ben bugun detayli ultrosona girdim fakat hersey cok guzel saglikli bi bebisim olcak yalniz ultroson kagidinda boy olcusune gore 23-24 yaziyor nedemek istedi anlamadim?