30 haftalık yine iyiymiş.. Dun bi aydır ilk kez bu kadar uzun tutup muayeneye gitmezken asırı derecede kramp sancı vajina ya yakın bolgemde.. Ve 21+5 haftalık ikiz gebelik olmasına ragmen karnım iki haftaya kadar bişi yoktu. Her seyime bekar zamanlarımdaki gibi devam ediyor atlıyor zıplıyor cinsellik basta olmak uzre hiçbir seyimi kısıtlamıyordum.. Zaten normalde de yavas hareket edebilen mıymıylanabilen hasta bile olunca ayakta atlatmaya bunyemi alıstırmıs biriyim. Bu ara dugun filan var diye bikac gun dolaştım saatlerce ama egzersiz spor yapan surekli dans eden biriydim. Rahatlatıyo diye ilişkiye girmekten de geri durmuyodum. Ama bu hafta o dolastıgım gunlerin birinde karnım birden buyudu sanki asagı dustu gşbi.. Bi iki kişi erken dogum oldugunda ya da dogum zamanında oyle oldugunu soyledi.. Korktum Misafirim annemde iki haftadır. Doktora gideyim bi burda dedim.. Doktor cocukların asagı indiğini soyledi.. Dinlenirsin merdiven yurume yok yoksa.. eylul gorunen dogumum bi ay once de kendi doktorum temmuz gibi dogarlar derken uc bes gune bile dogurursun deyince endişelendim. Bugun ayrıntılıya girdim bu sefer de rahim agzında bi acıklık gorundugunu.. Gerekirse dikiş filan atılır deyince dogarlar filan deyince butun bunyem coktu..