Kokosanneee Doktor bir şey demedi ama bacak arasında çıkıntı gördüm sizce erkek mi kızlar meraktan Çatlıyorum
Yagmurbegum Kokosanneee 12.haftada büyük ihtimalle erkek bir çıkıntı var dedi. 17 de kızım olacagını öğrendim. Kordonla karıştırılıyormuş ilk dönemler erkek yanılmaları o nedenle oluyormuş sanırım. Şimdi 2.gebelik bakalım cinseti öğrenmedim daha 🤷🏻♀️😊
Epifenomen Kokosanneee bana 12. Haftada erkek 15. Haftada yine erkek 18 de kız gibi duruyor dedi sonra 22 de Detaylıda kız olduğu kesinleşti 😌 gayet de bacak arasında çıkıntı vardı bize de göstermişti ama laiklik9için 16 17. Haftaları beklemek daha mantıklı canım
D-M Kokosanneee 13. Haftada bana da erkeğe benziyor demişti 16. Haftada Kesin kız olduğunu söyledi. O haftalarda net olarak görünmüyor bildiğim kadarıyla 2 3 hafta daha sabretmeniz gerek 😊
81anne Kokosanneee benimde öyle oldu😂 erkek dediler 12.haftada 1 ay snra gittim 16.haftada net kız dediler
Bebislerimiz Bidaha ki kontrolünde bence netleşir erkek pek değişmiyor diyorlar ne kadar dogeu bilmem tabi 😂
glsmmc Ben de 2li test için gittiğimde 12.haftada erkek dedi doktor sonra ama hep kız dedi henüz doğurmadım ama ben de kız hissediyorum
Busrayiilarslan Bnde 10 haftalikken gittigmde erkege benziyor dedi 17 haftalikken kiz oldugunu ogrendim 🤗 daha cok kucuk olduklari icin yanilma payi olabiliyo
zepbjk Kokosanneee Valla insan meraktan çatlıyor gerçekten ama en iyisi ayrıntılıya kadar beklemek ben de sabredyprum 🙈 bana da 12de erkek olabilir dedi 15 te koza benziyor dedi ama net göremedik hiç