Zehranur23 Kızlar SAT’a göre 5+6 haftalık hamileyim ama kese hala görülmedi doktor dış gebelikden şüphelendiği icin yumurtalıklarımı tüplerimi kontrol etti hersey temiz dış gebelik olma ihtimali cok düşük dedi siz nezmn gördünüz keseyi😞
Cerenn06 Zehranur23 6+4 de gördüm canım az daha sabret belki geç döllenme felan olmuştur bayramdan sonra görürsün inşallah :)
Bursali166 Zehranur23 bende suan 5+5teym tatlim daha kücük olduklaei icin pitirciklae gözükmüyolae sipalar :)) tatlim.lekelenme bendede var dinlen bol bol su ic hep olmuyor ama cok nadir geliyor ve kan gelmedigi sürece korkma
Cerenn06 Zehranur23 lekelenme varsa dikkat et canım devam etmez durursa yerleşme kanaması veya üzerine görme gibi bir durum olabilir bende olmadı ama annem hepimize hamileyken hep adet olur gibi olmuş böyle durumlarda olabiliyor dua et sabret tutunsun stres yaparsan zorlaşır
Sirtlantugce Ben 5+2 yim doktor çok şanslı olduğumu ve görüldüğünü dedi normalde görülmediğini bu zamanlar belirtti. Bence korkma yakında görünür.
Gzdsrm Biz 5+1de gorduk canim keseyi bhcg kac acaba senin doktor 2000 uzerindeyse gozukur dedi bana 3000 civari olmaliydi benim o gun cok sukur gordukde
Cerenn06 Zehranur23 Çok geçmiş olsun canım kimyasal oldu o zaman benimde ilk öyle olmuştu aradan bir ay geçti yeniden hamile kaldım sizde tekrar kalırsınız üzülmeyin
Sirtlantugce Zehranur23 üzülme canim :( tekrar olur genelde çok kisa zamanda tekrar hamile kalırsın ❣️
Rehile Zehranur23 Yaa geçmiş olsun Belkide Kimyasaldır Bendede İlk kimyasal oldu 1ay ainra kaldm bidaha
Bursali166 Zehranur23 amin cümlemize tatlimm .gecmis olsn kuzum üzülme tekrar olur yeniden ❤ bide bisi dicem kanama felanmi oldu ? üzmek istemem ama benimde ilk gebeligim arada bi kahverengi lekelenmem oluyor korkuyorum bende 😔
Zehranur23 Anne18 degerin saglikli yükseliyorsa görürsün korkma canim kesenin görülmesinin hcg degeriyle bi alakasi yok ♥️