Nisa-hsyn 33+2 oldum hala isim bulamadık eşim nişanlıyken kızımın olursa inci ismini koyalım demişti o zamandan beri hoşuma giyor inci ismi ama şimdi eşim istemiyor bende acaba eski arkadaşı falan mı diye düşünmüyor değilim yani soruyorum yok diyor kayınvalidemlere söyledim onlarda direk begenmediklerini belirttiler bu kafamı karıştıran ayrı bi konu ama hala bi isim bulamadık yardımcı olurmusunuz
Smyy06 Nisa-hsyn Bizde İnci koymayı düşünüyoruz neden beğenmiyorlarki neyi var beğenilmeyecek millet ne kıytırık uyduruk isimler koyuyor
Smyy06 Nisa-hsyn Bizde İnci koymayı düşünüyoruz neden beğenmiyorlarki neyi var beğenilmeyecek millet ne kıytırık uyduruk isimler koyuyor
Evita Nisa-hsyn işte annesi beğenmemiş, eşin de vazgeçmiş inciden benim anladığım :/ inci gayet güzel isim bu arada.
egeninincisii Nisa-hsyn Almila ve Asel favorim 💕 eskiden Eylül ve Başak favorimdi doğduğum ay ve burcum olduğundan. Tabii şimdi oğluşum oluyor, kız bebek hayallerini rafa kaldırdım 🥰🙈
Elifdurumm Nisa-hsyn e Nisa-hsyn Merhaba ben erkek bebek bekliyorum ama eğer kızım olsaydı defne ya da benan istiyordum
_eesi Nisa-hsyn Kayınvalidenlere sormana gerek yok bence bu sen ve eşinin karar vermesi gereken bir durum canım. Bence bulduğunuz ismi de söylemeyin hemen kimseye insanlar yorum yapınca ister istemez fikirler değişiyor. Ama bir anne adayı olarak söyleyebilirim ki. Başkalarının dediklerinin benim için önemi yok ben bebeğimi o isimle hayal edip ona o isimle seslenmek istedikten sonra gerisi boş. İsim önerisi olarak da 🌸 Yazel , Leyal , Rima , Ela Asel, 🌸 Ayrıca İnci ismi çok narin bir isim çok güzel
bebegim_28 Nisa-hsyn inci çok hoş bi isim biz nehir ismine karar verdik inşallah kızımız olucak bizimde 😊
BusraDevlet83 Nisa-hsyn Özüm, Kardelen, Hazal, Eda, Nefes. Benim kızımın adı da Kumsal. Belki ilham olur.🙂