Havvaseycan Kızlar merhaba ben ikiz bebislerimi bekliyorum 20 hafta 5 günlük gebeyim fakat daha hiç hareketlerini hissetmedim normal mi acaba
Send Havvaseycan benim ilk hamıleliğim 19da cok hafıf hıssetmeye basldm 21de dısardan da görülecel sekılde hareketlere basladıı 🙃 cok cok guzel bir his en kısa zamanda hıssedersınız ınşallah☺️
Skran Havvaseycan Havvaseycan benim ilk gebeliğim 14 haftada ufak ufak hıssetmiştim yapı olarak zayıf olduğum ıcın erkenden hıssettım sımdı 23+5 msalah paldır kuldur 😋ama sız mutlaka doktorunuza danışın bu konuyu sımdıye kadar hıssetmenız lazım
Mmmerve123 Skran 14. Haftadaki hareketlerin benek olduğuna eminmisiniz o haftalarda bende biraz hissediyordum doktora gittiğimde söyledim imkansız rahim büyüyor rahim yukarı çıkıyor onu hissediyorsun bebek değil demişti
gulumse0611 Skran valla bende çok zayıfmdır yağ tabakası hiç yoktu karnmda 42 kiloydö zaten ama brn hiç hissetmedm o haftalarda 19 da hissettim bnce o bebek değil rahim yada bağırsaklardır
Sumrucuk 22de hissetmeye başladım, hissetmiyorum diye doktora gittim , nasıl hissetmezsin dedi boşuna üzülüp kafaya taktım. Kişiden kişiye değişiyor aslında
Mmmerve123 Havvaseycan bende 20. Haftalarda hissetmiyordum sizin gibi endişelenip merak ediyordum şuan 24 üm hala çok hissetmiyorum 2 güde bir az az hissediyorum
HamzaMoms gulumse0611 herkesin bir olmuyor ben ihtimal veriyorum cunku 15-16 arasında hissettim ilk gebeliğim olmasına ragmen ilerleyen günlerde de emin oldum
ikizannesii06 Havvaseycan valla tam anlamıyla 22. Haftada hissediyorum pıtpıt 🥰🥰🥰 önceki haftalar kendimi çok dinlemiştim ama hissetmiyodum yani çok üzülüyodum smdi yattıgım yerde hissediyorum 🥰
Temmuz7 Havvaseycan ilk gebelikte 24. Haftaya kadar bile hissedemeyebilirsin demişti dr merak etmeyin bence ben 22. Hafta da karnımda hafif bi baloncuk gibi hissetmeye başladım