EmineKeser 38+3 haftalık hamileyim bebeğim alt kısmıma bastığını hissediyorum bıçak kesermiş gibi acı oluyor
1prensesgeliyor EmineKeser ayni ağrı bendede oldu 37 haftalikken oglumu dogurdum 2 cm acilman var dedi dogum başlamış dedi çünkü. Acile git derim bu işler hic belli olmuyor valla
Mehtee EmineKeser boyle vajinana tekme atiomusta nefesini kesiyor gibi bi aci dimi canım yerinden ziplatiyor
ZynpynZ EmineKeser ben de 34.haftadan beri ara ara oluyor bu. Bi anda çığlık attığım bile oldu. Doktorum normal arada olabilir dedi
RaNa_25 Mehtee bu sancı gibi bişey bende 2 gündür var çok canım yanıyor zorluyor ıkındırıyor resmen geçecekmi acaba 18. Hafta 😔
Mehtee RaNa_25 cabim biraz erken sanki doktorunuza danistiniz mi ben 40+3 teyim 1 haftadir hissediyorum o sanciyi. 32.haftada ise bas aşağı dondugunde bazen baski oluyordu ihmal etme doktorunuza soyleyin hemen
RaNa_25 Randevu almak okadar zorla 10 gün sonra gideceğim acil bileh olmasa çok sancım var kanama olmadığı sürece herşey normal gelme demişti :(( cevap verdiğiniz için TSK ederim