Mntpl 37-38 de doğar diye düşünürdüm birde kızlar erken gelirmiş nerdeee ne nişan ne su ne sancı hiçbiri yok, hanfendinin keyfi yerinde
Milena92 Mntpl sorma bizim kızlar baya nazlı çıktı raharşarı yerinde herhalde doğmak bilmiyorlar normal olsun diye çok istedim ama doktor 40 haftaya gelince daha da doğmazsa sezeryanla alırız diyor inşallah hem kolay hem sağlıklı doğumlarımız olur 🙏😊
Aselyagmur Mntpl bizimki 36 haftada gelmeye çalıştı daha küçüktü izin vermedik gelmesine😂😂şimdi 39+3olduk kendisi gelmiyo bu sefer ne sancı ne nişan tik yok
ciloss Alın benden de o kadar. Oysa ne squatlar yapıyorum, ne işler, ne yürüyüşler ama sıfır fayda. Hiç gelecek gibi de durmuyor keyfi yerinde 🙄
Mntpl ciloss sizin ne kadarlık bebeğiniz? Son zamanlar geçmez derlerdi ama bu kadar da olmamalı ya😅🤷🏻♀️
ciloss Mntpl An itibariyle 39+6 olduk ve ben 32 de ne olur ne olmaz diye çantamı hazırlamıştım hiç bir şey olduğu yok olan tek şey çantadaki eşyalarımızın kat izi 😅
ciloss Mntpl aynen doğurunca gazeteye ilan vereceğim takip edin dedim ben herkese 😂 ne yapayım gelmiyor 🤷🏼♀️
SeHer1909 Milena92 ya aynısını bana da dedi salı kontrol var , çarşamba alırım dedi. Neden suni denemeyeceğiz diye sormamısım geçen hafta bu hafta sorcam belki kanalda değildir o yüzden mi suyum azaldı o yüzden mi merak ediyorum
SeHer1909 39+4 bir kız annesi de ben olacağım inşallah 😀 bayramın birinci gününe çok heves etmiştim ama nerdeee bayram bitti el öpmeye gelen yok doğsun ayaklarından ısırıcam onu 😀😍
Milena92 SeHer1909 bana suni deneriz dedi ama bende astım var birazda riske atmak istemiyor bende suni sancıdan ürküyorum biraz inşallah kendi sancımız gelirde hemencecik doğururuz çok çekmeden Rabbim şu bayramın hürmetine yardımcımız olsun
SeHer1909 Milena92 aminnnn canım amin. Yarın 10da kontrolüm var 39+5 olacağız bugün bahçe yayla gezdim domates topladım tarlada yürüdüm 120 km yayla yolu gittim ha ne var yalancı bari sancı olaydı devamı gelirdi belki eğil kalk ama yok 😂 kızım hala yorulmamış içerde dalak böbrek oyun derdinde 🙈