Cemre-1993 Kızlar Doğumdan sonra kullanmak için korse aldınız mı ve nasıl bişey aldınız ve nerden aldınız gerçekten işe yarıyor mu bende almayı düşünüyorum da
Manyakcadl Cemre-1993 hoca alma gerek olmaz dedi ama ben sezeryan olmuş ark ımın aşırı tavsiyesiyle aldm cnm, owli korse al demişti onu aldm👌🏻 Daha kullanmak nasip olmadı ama ark çok memnun
Muberraonur Cemre-1993 banada doktorum korse takmamı önerdi ama ben almadım iyi bi korse hangisidir bilmediğim için
Emrasf Cemre-1993 ben Medical den alıcaktım doğumdan sonra alırsanız daha iyi olur bedeni dedi bnde almadım henüz
Hanifee1273 Normal Doğum sonrası korse ne zaman takılmalı Doğumdan hemen çıkar çıkmaz mi yoksa bir hafta filan sonra mi ?
ElifOncul Cemre-1993 sezeryan sonrasi da hemen takanlar var hatta ilk kalkista korse ile kalkanlar vs
Manyakcadl nisemom 2-3 gün sonra başlamış ama sıkmadan, çünkü dediki karbım boş kalınca organlarımı fln tuhaf hissettim bunu takınca rahat ettm dedi
ElifOncul nisemom owli markasi icin aciklamada sey yaziyor. 36. Haftada belinizi olcun 10-12 cm cikartin o dogum sonrasi bedeninze denk gelir yaziyor.. Ben ona gore siparis vericm
Manyakcadl nisemom evt işte “owli korse” yaz bak cnm hem cırt cırtlı hemde L aldm ben iyice rahat olsun diye, göbek çevrenizi ölçüp alabilirsiniz
nisemom Manyakcadl şimdi o markayı inceledim canım. Hepsiburada daki yorumları okudum. Kimsenin tellerine dikkat et bir kaç kişi cizdiginden bahsetmiş. Ben de bu tür bir şey alacağım