Dilara5555 Kızlar iyi akşamlar şuanda 39 haftalık gebeyim bebeğim doğacak gibi görünmüyor fakat koltuk altımda aşırı bir kararma var hamilelikten diyorlar böyle şikayeti olup bisey kullanan varmı?
Sevdaleo Dilara5555 iyi akşamlar canım bnde de kararma var koltuk altımda dogumdan sonra açılır diyorlar bakalım 🙏🏻kız bebege mi hamilesin 😊
pelinnns Dilara5555 korkma canım benimde olmuştu 1 ay oldu doğum yapalı artık yavaş yavaş açılmaya başladı rengi.
Cucu2015 Dilara5555 benim ilk gebeliğimde olmuştu normalde bembeyazdır. Doğumdan sonra kendiliğinden geçti. Şu an ikinciye hamileyim 33 haftalık hiç kararma olmadı 🤷🏻♀️
AsyaNildaa Dilara5555 benim İlk kızıma hamileyken olmuştu kızım 2 yaşına girene kadar da geçmedi, şimdi ikinci kızıma hamileyim yine koltuk altlarim karardı inşallah geçmesi yine bu kadar uzun sürmez
Zeynepli1234 Dilara5555 ay evet ya Bendede oldu beyaz tenliyim koltuk altım kapkara oldu çok kötü duruyor sırıtıyor resmen
askdunyam Dilara5555 ben de kendimde fark ettim kararma var ama hamilelikte yapılabilecek bir şey yok geçmezse sonrasında beyazlatıcı ürün kullanırız
Sebi9590 Dilara5555 bende de koltukalti bi de bikini bölgemde kararma oldu..dogumdan sonra geciyo diyolar o yuzden bi sey yapmiyorum
Dilara5555 İnşallah geçer çok gözüme batıyor bide yaz olduğu için evde askılı giyiyorum iyice moralimi bozuyor inşallah doğumdan sonra hemen geçer 🤲🤲
Zuzuum Dilara5555 Hindistan cevizi yağının içine karbonat dök rollon gbi kullan canım beyazlatır o ekstradan rollonda kullanmana gerek kalmaz
minikkuzucukcyprus Dilara5555 ya aynısı bende de var. 33+5’im ben de. Bu zamana kadar yoktu, son bir iki haftadır çok kötü görünüyor gözüme, ağdamı değiştirdim, ondan mı acaba falan diyordum sanırım hepinizinki gibi gebelikten. Umarım doğumdan hemen sonra geçer😒
Zuzuum Dilara5555 ben druma danışıp kullanmıştım sizde içinizin rahat etmesi adına sorup o şekilde kullanabilirsiniz