BetlGke Kızlar alışverişe çıkacak olanlar bian önce halledin derim sıcaktan yuruyemedim yarıda bırakıp eve zor attım kendimi Eminönü gitmeyi düşünüyorum bide😏
1987gokce BetlGke aynı durumdayiz sabahtan beri evi silip süpüremedim 😢 bir an önce alışverişe cikicam bende bitsin hersey bekleyelim doğumu
Ozgezafer BetlGke ay ben bugün iyice bi yoruluyorum sanki sıcaktan bi evi süpüremedim iyiki bebişimin çoğu şeyini almışım diyorum dahada ısıncak havalar Allah kolaylık versin hepimize inşallah
BetlGke Artık silip süpürme işini akşam saatlerine birakicaz mecbur biraz serin olsun yoksa çok zor Allah yardımcımız olsun 😩
HabibeGlrmr Gece uykusuzluklarına bi de sıcaktan uyuyamama eklendi ne yazık kii. Allah hepimizin yardımcısı olsunn😔
BetlGke 1987gokce aminnn canım bende temmuz gelsin istiyorum bian önce gece krampları yorgunluk halsizlik sıcak bunaltiyor
M_cakir Allah yardımcımız olsun, ben birde Antalya dayim 8 günüm kaldı doğuma.. Kocaman bir göbekle yuvarlanıp duruyorum🙈🙈
1987gokce M_cakir hayırlı doğumlar sağlıkla gelsin bebeğin. Allahtan çok sıcak olmadan doğum yapicaksin. Benim doğum tam ağustosta 😕
Melmus Ben camlarımı silmem lazım 36 haftaligim. Ve çok sıcak nasıl olacak bilmiyorum Allah kolaylık versin hepimize 😑
Melmus BetlGke yok ya annem gelecek memleketten ama doğuma yalkın gelecek hemde yaşlı kadın ona sildiremem. Kayimvaldem hiç sormuyor bile temizlik işini nasıl yapıyorsun filan diye. Eşim arkayı bende önü silcem bakalım bu hafta sonu
M_cakir BetlGke gecmiyo canım gerçekten.. Yaz bebeği olacak seninki cana yakın olur derler😊 Allah dayanma gücü versin.. ben sıcaktan ne yapacağımı şaşırdım simdiden😑