BanuHasan Felaket mide yanmam var kızlar 34 haftadayız nexium 40 mg içsem sıkıntı olur mu kullanan var mı acaba aranızda ?
Melek-kaim-15 BanuHasan süt,maden suyu, salatalık bunlari sırayla dene istersen gerçekten işe yarıyorlar ve iki üç yastık yükselterek yat basın aşağıda kalmamalı midende yanma olurken
EdaBD Oznurcevis İlk aylarda genelde bulanılar normal ama coksa doktorunuza söyleyin ilaç önersin ben kullanmıştım:)
BanuHasan mom101 karpuzun hiç faydasını görmedim canım sütle geziyorum evin içinde resmen biraz da olsa hafifletiyor
Leyla16 Kesinlikle ılık ve şekerli bir sütü tavsiye ediyorum canım benim de çok mide yanmalarım oluyor süt gerçekten çok iyi geliyor ama 1bardak değil en az 2bardak içince etkisini görüyorum bir de süt kadar olmasa da maden suyu da iyi geliyor
BanuHasan Leyla16 şu an maden suyu içiyorum ama bana mısın demiyor uzandığım zaman daha kötü oluyorum
irva BanuHasan 40 mg benimde.Önceden kullandığım ilacımdı.3 ay veremedi doktorum malum.😊 4.5 ay oldum al ilacını kullan dedi.İyi geliyor şuanlık.
Xxxl Canım son haftalarda mide yanması gayet normal soğuk süt tüket bide A grubu yani hamilelerin kullanabileceği rennie duo ve caviscon ilaç kullanabilirsin ama sürekli değil çok dayanılmaz olduğunda ki o da genel de geceleri oluyordur muhtemelen