Filiz1905 Arkadaşlar merhaba, benim gibi çalışıp, doğuma ayrılacaklar, maaşımızı işveren ödemeye devam ediyor mu? Yoksa SGK üç ay sonunda bize o parayı mı veriyor? Bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim.
Nnur1 Filiz1905 işverene göre değişiyor. Mesela benim işyerim pandemiden önce biz yatıracağız maaşınızı hesaba, sgk tarafından ödenen miktarı bize göndereceksiniz demişti. Ama pandemiden sonra prosedür değişmiş, şuan sgk sigortam üzerinden maaşımı ödeyecek. İşyerim ödeme yapmayacak
Nnur1 Filiz1905 onu da işveren ayarlıyormuş. Muhasebecimiz böyle söyledi. Mesela bizler mağdur olmayalım diye toplu para yerine her ay ödenecek. Ama bazı işyerleri talimatı toplu ödeme olarak veriyormuş. Yine işyerinizle konuşup detaylı bilgi almanız gerekir
pptya01 Devlet sana 3 4 ay sonra yatırıyor toplu. Benim işyerim maaşımı yatırdı toplu parayı da istemedi ama bej arada hep evden destek verdim
Filiz1905 pptya01 ben de şirketimi hiç zorda bırakmadan korona döneminde çalıştım hatta 19 agustosa kadar devam edeceğim. 37. Haftaya kadar çalışır raporu aldım. Sanırım tüm soruların cevabı şirkette :) yine de Bilgi için çok teşekkürler 🙏🏻
Filiz1905 Nnur1 evet şirketle konuşup, onlardan detayları almak en doğrusu 😇 çok ama çok teşekkürler 🙏🏻