-Minnaklarin-annesi- Bktbll 31+1 ikiz hamileyim etlik zübeydeye gittim hiç Bi açılma belirttim vs olmamasına rağmen mahvettiler beni 3 gün zorla yatırdılar gelen giden alttan maueyene etti en son imza karşılığı çıktım psikolojimi bozdular
Bktbll -Minnaklarin-annesi- orada oyle evet canım ben ankara şehir hastanesins gittim doğumhaneye yattım saat 4 ten 8 e kadar ordaydım baktılar acılma yok sancı yok normal odada gozlem altına alındım ordada hep ntsde kontrol altındaydım gene sancı yok acılma yok cıkısımı verdiler ama
-Minnaklarin-annesi- Bktbll şehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz bende oraya bakayım zübeyde hanımın Bi daha önünden geçmem nasıl bağırıp azarlıyolar
Bktbll -Minnaklarin-annesi- ora öyle canım ben ilk gebeliğimde kayıp yaşamıstım oraya gittim allah düşürmesin bir daha necati beye gidiyorum ben o kadar iyiki ilgili bayada hastanedeki hemşireler ebelerde cok iyi odalar tek kişilik ve cok temiz
-Minnaklarin-annesi- Bktbll 36 haftalığına üzerindeki gebelerde mi bakıyor necati bey peki biliyomusunuz
Bktbll -Minnaklarin-annesi- canım bazen 36 hafta uzeri oluyor bazen bütün gebelere bakıyor ben mhrsden sıra bulamıyorum hastaneye gidiyorum sabah necati bey varsa hemen sıra alıyorum yoksa ulaş bey varmış cok iyi göknur sahin aksu cok iyiymiş
-Minnaklarin-annesi- Bktbll şehir hastanesinde başka memnun kaldığın doktor var mı peki canım eşim 6sında iş başı yapacak dediğin doktorlar hep 6sından sonra randevu veriyor
Bktbll -Minnaklarin-annesi- canım emine çelenden memnun kaldım inci halzadeden eğer bulamassan sabah gidip orda da sıra alabilirsin dediğim doktorlardan bende sıra bulamıyorum artık bide kontrollerim sıklastı hastaneden alıyorum hep diğer doktorları denemedim bi gül nihal den memnun kalmadım funda arpacıdan kalmadım oktay yenicusudan kalmadım diğerlerine gitmedim hiç genelde necati beye gittim
NeseMf Bktbll muayene sonrası kılcal damarlar çatlıyor birkaç gün geliyor bende de olmuştu nişan zannettim ama değilmiş
-Minnaklarin-annesi- Bktbll kaç gibi gidip alınıyor sıra bide sekreterlikten mi alınıyor canım çok soru sordum kusura bakma Ankaraya tayin olduk ilk defa gidiyorum hiç Bi yeri bilmiyorum kusura bakma hakkınınhelak et
NeseMf Bktbll benim 36. Haftada 1 parmak vardı 38de tekrar kontrol ettiler 4 cm çıktı bir nevi uyarıyorlar zaten açılmayı
Bktbll NeseMf bende hiç açılma olmadı yumuşama bile olmamış inşallah açılmam olurda diyorum öyle doğumum olur yoksa sureklı bakıyorlar kendi sancım gelir inşallah diye dua ediyorum
NeseMf Bktbll açılma bir anda olur sıcak suya oturun sürekli ben öyle yapmıştım bir de pilates topunda zıpladım çok hızlı ilerledi her kontrolde 2 3 cm ilerlemişti
Bktbll NeseMf bende yürüyüş yapıyorum ev temizliyorum egılıp kalkıyorum ama bilmiyorum bakalım nasıl olucak hakkımızda hayırlısı olsun canım