Ftmakerim Hanımlar 29 haftalık hamileyim karnım çok büyüdü sanki 9 aylık gibiyim. Dışarı çıkıp yürüyünce paytak paytak yürüyorum,çok yoruluyorum,alt tarafımdaki kemiklerim sızlıyor sizlerde de öyle mi ? Neler yapıyorsunuz??
Akg Ftmakerim şuan bnde 29 un içindeyim. Bende öyle bir sorun yok maşallah hala çok ağırlaşmadım hatta. Kilon ve boyun nasıl
saramomy Ftmakerim 29+2 haftalığım bende karnım o kadar büyük değil dışarıdan bakınca belirgin ama 7 aylık gibi olduğuda söylenemez sanırım iç karnım geniş😄 bende artık hızlı yürüyemiyorum yavaş yürüyorum ve çabuk tıkanıyorum bel ve sırtım ağrıyor arada onun dışında iyi çok şükür 😊
Eternallove Ftmakerim ilk gebeliğiniz değilse normal kabul ediyorlar, benim ilk gebeliğim bir sıkıntım yok çok şükür unutuyorum gebe olduğumu bazen
Esraugur2310 Ftmakerim henüz 24 haftalik hamileyim ama karnim kocaman yürürken ben de öyleyim ve azıcık yuruyim kasık altinda genital bölgede ki kemikler agriyo sızlıyor 🥺
Ftmakerim saramomy ben zayıftım yani belim çok inceydi hamile.kalmadan önce iç karnım çok dar o yüzden bu kadar ağırlaştım sanırım hayatımda hiç bu kilolara çıkmayınca 😒😒
Eternallove Ftmakerim aynıyız boy ve kilo olarak ☺️ Hiç bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür umarım sizde en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz 💕
saramomy Ftmakerim bende 53 ile hamile olduğumu öğrendim şu an 52 kiloyum ben kilo alamadım sadece karnım büyüyor son ay alırım herhalde yediklerim hep bebişe gidiyor çok şükür😁
Ftmakerim saramomy oo çok iyi ya maşallah 😃😃 ben geçen yaz normal kilom 52 ydi.. işten çıkmıştım bir kaç evde çok yiyince 57 kiloyla hamile kaldim su an 66 oldum ayaklarım ve bacaklarım şişiyor artık inşallah doğumdan sonra veririm kilolalari
Ftmakerim Eternallove sıcaktan dolayı çok hareket edemiyorum sanırım ondan böyle oldum az kaldı diyorum kendimi öyle motive ediyorum artık 😒😒 umarım inşallah
Eternallove Ftmakerim elinizden geldiği kadar hareket etmeye çalışın sabahları ve akşamları bol bol yürüyüş yapın ve pilates eminim etkisini göreceksiniz, dinlenmek ağrılarınızı dahada arttırır. Bol su ve yürüyüş sizi kendinizi getirecektir
Ftmakerim Esraugur2310 demekki herkesin aynı geçmiyor hamileliğini vücut yapısından dolayı değişkenlik gosteriyor … bol bol dinlenin sizde artik ben öyle yapıyorum
Lamiya5 Ftmakerim merhabalar. Ben de 28 hafta 4 gunluk hamileyim. Karnim bol giyindiyim icin neredeyse hib belli olmuyor. 2-3gundur ayaklarim çox ayakta kalirsam şişiyor. Dikkat edersem hiç zorlanmiyorum. Kilomu bilmiyorum ama çok ağirlaşmiş deyilim. Hamile olduğumu bilmeyenler hafif kilo aldiğimi saniyorlar. Şimdilik çok rahatim. Ama son 2 haftadir iştaham biraz açildi. Insallah gereksiz, fazla kilo almam.
Ftmakerim Lamiya5 sizde iç karnı geniş olanlardansiniz sanırım bazıları öyle doğuracak hamile değil gibi 😃😃