Tolsel 2 haftalık meleğim ama ne düzgün uyku ne bişey gaz çıkarsa bile hep ıkınıyor mırıldanıyor 1 saat uyuyor ses çıkardığı için uyutmuyor 😭😭😭😭
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tolsel benim bebegimde oyleydi sürekli ikinirdi geceleri ses cikarirdi uyutmazdi ama olsun onlar o halleriyle bile güzeller❤
Adelimm Tolsel benımkıde öyle bıde sureklı memede durmak ıstıyor yanı 3 saat uyanıksa mesela 3 saat orda durm dyor emerken bıle sesler cıkartıyor 😂😂
AyseSapmaz Tolsel gaz ilaci kullanın rahatlatır zeytinyagiyla karnına masaj yapın birde sessiz uyumaya alistirmayin televizyon yada başka bişey açık olarak uyusun o sesi duyduğunda korkup uyanmayacaktr
Tolsel MiracAlpinveUmutunAnnesi güzel olmazlar mı ya şükür rabbime zaten baştan hepsinde oluyor herhalde
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tolsel gaz sancılari oluyo ya ondan oluyo canım benimkinin yalancı kabızlıkta vardı okadar çok zorlaniyodu ki halen fitille yapabiliyo su an oğlum 4 aylık daha yeni yeni duzeldi Rabbim yardımcınız olsun ilk zamanlar gazdan dolayı biraz zor oluyo
Aysealty Tolsel yarın 1haftalık olucak cnm sütüm gelmedi basta mama verdik rahat cıkarıyodu ama süt emmeye baslayınca zor cıkarmaya basladı
Tolsel Aysealty benimki 15 günlük ben hiç mama vermedim ama benimde 1 haftadan sonra başladı doktor bugün bağırsakları alışıyor dedi
Tolsel AyseSapmaz bende sese alıştırmaya çalışıyorum doktor damla verdi bakalım inşallah rahatlar sağol cnım
Huzurlu Benm oğlumun 9 ay sürmüştü acayip gazlı bebekti gece gündüz ağlardı çok zor allah yardımcınız olsn valla ne damlalar aldık fayda yoktu saç kurutma makinası sesi falan aciyodyk netten bazen onunla duruyodu ama zor süreç