Rengn Hayir onu demiorum adetime 4 gun kalmisti kan testinde negatif cikti sonuc…bende diyorum ki bu 4 gun ocerisinde daha adetime 4 gun varken gebelik ihtimali yine olabilir mi kanda belki gorunmemistir erken gittim die
glsmmc Rengn adete 4 gün kala genelde gözüküyor ama yine içim rahat olsun diyorsanız yaptırabilirsiniz yine
Like52 Rengn benim adetimden 10 gün geçmişti kan testi verdım çıkmadı 2 şubattı sonra hallen olmayınca testı tekrar yaptırdim kan degıl normal idrar 6 şubatta hamileydim gec döllenme olabiliyor yanı adetimin 14 gün gecikmesinden sonra oldu
Rengn glsmmc yani bu 4 gunde gebelik varsa adetim gecikirse igrenebilir miyim yani bu 4 gunde gebelik gelisebilir mi belki erken gitmisim die gorunmemistir die dusundum
Seda16 Rengn ben cuma kan tahlili yaptırdım çıkmadı salı günü tekrarladım onda çıkmıştı Allah gönlüne göre verir inşallah 🤲
Rengn Balusuu bnm tek sorum bu deger 4 gun degisebilir mi onu merak ediom bel ve kasiklarda adet ten farjli bi agri var sanki cok yorulmus is yapmis gibi
Seda16 Rengn erken olan testlerden yap bence benim onlarda çıkmıştı aynı gidip kan verdim oyle kanda da çıktı
Ebrusrtkpyln Rengn olur ama geç döllenme de olabilir eğer hala adet olmazsan kan verir emin olursun ben adet günümde olmayınca test yapmıştım direk silik çizgi çıkmıştı