Meryemsare Kızlar bu ilk gebeliğim kızım yaklaşık bir haftadır hareketleri azaldı soluma uzandığımda çok ama çok hafif oynuyo sanki normal mi acaba bu durum sizde bu haftalarda nasıldı hareketler(31+5)
omrasln77 Meryemsare bnde bugün cok hafif hissediyorum normalda kıpır kıpırdı sertlesme cok oluyo karnımda 34+3 oldum bir aydırda gitmiyorum hastaneye çarı gidicem inşallah hayırlı haberler alırız
UrasEgeninannesi Meryemsare doktorunu beklemek zorunda değilsin canım. Benim doktorum bu gibi durumlarda bana ulaşamasan bile git başkası baksın mutlaka der. Sen git için rahat eder en azından.
Meryemsare UrasEgeninannesi gittiğim hastanede başka doktor yok eşim de işinden dolayı evde değil ne yapacağım bilmiyorum
UrasEgeninannesi Meryemsare tatlı ye çikolata at ağzına uzan bir de öyle dene bakalım. Denedin mi bilmiyorum ama. Soluna uzan stres yapma. Bişey yoktur inşallah annesi merak etme. Bebeklerin bazen böyle durumları olabiliyor. Benimki de korkutmuştu beni bir ara önceden ☺️
Meryemsare UrasEgeninannesi aslında yedim çikolata falan oda benim gibi pek sevmiyor sanırım ☺️bakalım inşAllah kötü bir şey yoktur şansa gittiğim hastanede doktor da yokk