CerenNisaSecilmis Gebeliğim 28. Haftasının sonlarındayım gögüslerimden süt gelmeye başladı erken doğumu tetiklediğinden korkuyorum zaten riskli bir gebeliğim var erken doğum ihtimalim var benim Gibi olan var mı
DBaybars CerenNisaSecilmis Benimde o haftalarda süt geliyordu gayet normal, erken doğumla alakası yok 38.haftamda sezaryen oldum olmasaydım daha da kendi geleceği yoktu
Cucu2015 CerenNisaSecilmis benim de 30 hafta gibi bir kere geldi ama çok çok az hiç dokunmadım 🤷🏻♀️ Sizin çok mu geliyor
Ezgi-ceren CerenNisaSecilmis hiç ilgisi yok erken doğumla. Benim 16. Haftadan beri geliyor ben de 29 haftalık oldum. Doktoruma ilk geldiği gün sordum normal sıkıntı değil demişti. Elbette riskli gebeliğiniz varsa dikkatli olun ama bu sütün gelmesini kendinize gerginlik yaratmayın çok normal 💐😊
busraburcak CerenNisaSecilmis benim 19 haftalıkken gelmişti ve sonra hep gelmeye devam etti 38+1’de normal doğum yaptım kuzum 2 aylık olacak hiç takma çok normal bişey kuzum
CerenNisaSecilmis Ezgi-ceren normalde öyle şeylere inanan biri değilim hatta komik bulurum ama kendi durumu mu düşündüğümde ister istemez etkilenir oldum
Ezgi-ceren CerenNisaSecilmis yani bu süreçte hepimiz normalde olduğumuz insanlar olamayabiliyoruz. Yapmam dediğimiz şeyleri yapma hali herhalde annelik 😅 elbette tedbirli olacağız ama kendinizi strese sokmayın. Her sorunun başı stres oluyor zaten.
Busratm CerenNisaSecilmis Benim daha erken geldi 4-5. aylardaydım sanırım. 40. haftada 12 saat suni sancı verilip sonra sezaryene alındım. Doğumu tetikleme gibi bir durum yok. Sadece göğüslerinizi çok ellemeyin deniliyor. Ben doktoruma sorduğumda şanslısın ne güzel şimdiden süt gelmeye başlamış demişti 😊
CerenNisaSecilmis Busratm aman yarabbim en korktuğum şeylerden biri son haftalara kadar inatla doğmak istememesi ama bende dikiş olduğu için çok beklemez diye düşünüyorum rahim zaten açılmaya 13. Haftadan beri müsait 😅
Busratm CerenNisaSecilmis Sen de serklaj varsa ne ara doğurdunu anlamayabilirsin 😅 İnşallah iyi bir haftada sağlıklı şekilde kavuşursunuz 😊
annecikk_ CerenNisaSecilmis benimde 16 haftamda basladi elleme dedi formdakile ellmedim suan 26 dayim sktigimda geliyor yine ama ellemiyorum
CerenNisaSecilmis annecikk_ bende ellemiyorum ama çamaşırımın iç kısmı hep damla damla arada süt kokusu geliyor 😂😂
ezcikal 16.da basladı 30 dan sonra kapak taktım akanı topladım hep sarı oluyor zaten sıkma ve bez degıl desteklı sudyen takarsan oynamadıgı ıcın akmaz rahat edersın
CerenNisaSecilmis Busratm bu aralar tek korkum zaten erken doğum yapmak yatıp kalkıp istemsizce düşünüyorum biraz daha büyüsün sonra gelsin😂
Busratm CerenNisaSecilmis Ben de ondan korkuyordum sağolsun oğlum anasını korkutmadı 40 haftayı doldurup zorla geldi 😅