Lara44 Merhaba arkadaşlar, biz 19 haftalığız ama ultrasonda 1 hafta öndeyiz 20 yiz yani. Detaylı için Bayram’dan sonra gidin dedi doktorumuz sizler kaçıncı haftadan yaptırdınız ?
Mmmerve123 Lara44 Lara44 normalde detaylı 20. Haftadan itibaren başlıyor ama benim doktorumda 20 çok erken 21-22 haftalar daha iyi dedi çünkü bebekte büyümüş oluyor ben 21. Haftada gitmiştim canm
zeyzey95 Lara44 1 hafta önde olmanız 20 haftalık olduğunuz anlamına gelmiyor siz yine 19haftalıksınız. Bizde öndeydik doktora sordum yani 18 değil 19 haftalık mıyım diye hayır sen yine 18sin dedi. Detaylıda en ideal hafta 21-22 arası
Aygul01 Lara44 1 hafta önde olmanız gelişim olarak önde olduğunuz anlamına gelir ama sen yine 19 haftadasın. 20 degil
Lara44 Aygul01 canım çok sağol aydınlattığın için ben bekleyeyim biraz daha o halde 🙏🏻 Ama doktorumuz neden Bayram’dan sonra gidin dedi o zaman 🤷🏻♀️
Edizinannesii Lara44 21+2 de gittim canım 20-24 arası yapılıyor bayramdan sonraki hafta gidebilirsin bence
Aygul01 Lara44 çünkü artık bayramdan sonra hemen hemen 20 hafta oluyorsun ve detaylı ultrasonda 20 ile 23 hafta arası yapılır. Nadir yerler 24 hafta yapar cihazlada alakalı cunku. Ama en uygunu 23 hafta. Nerde Detayli yaptıracaksın bilmiyorum ama Eger devlette yaptıracaksan şimdiden randevu Alman gerekiyor sıra açısından cogu yer yoğun olabiliyor ☺️🌸
Lara44 Aygul01 özelde yaptıracağım canım geçen sene bebeğimde de Ebru tarım var Adana’da yaşıyorum ben ona gitmiştim İnşAllah yine ona gideceğim randevu da artık pazartesi alırım