gupsemnur Gizem4545 bende üçüncü bebeğe hamileyim 21+6 ikinci çocuk 10 yaşında 10 yıl sonra olması beni Korkut tüm ama şimdilik iyi gidiyor
Esraaa02 Gizem4545 benimde 3. Olacak inş Rabbim nasip ederse tabiki zor yanları var ama evlatlarım bile hamile olduğum için okadar yardımcılar ki bide küçükler biri 8 biri 6 yaşında ama ellerinden geleni yapıyorlar canlarım😊
Gizem4545 gupsemnur aynen benim de korkularım var canım oğlum 11 kızım 5 yaşında 7 haftalık hamileyim ikizlerim olduğunu öğrendim çok heyecanliyim ne yapicAgimi bilmiyorum şaşkınım 🤩💞👀✌
Nezosikra Gizem4545 1 taşta 2 kuş❤🤗 ne güzel canim rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin canim inslalah ikizlerini❤🤗
Gizem4545 Esraaa02 aynen ya demi benimde 10 yaşında oğlum 5 yaşında kızım var elinden geleni yapıyorlar yavrularım ALLAH yardım etsin hepimize inşallah 💕😘🤗
Gizem4545 Deletedmom411 aynen büyük bir parti kalabalık ALLAH yardım etsin canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin
Pelin55 Gizem4545 3 . Bebegime hamileyim doguma son 6 gün kaldi ama maffoldum cok.zorladi beni her anlamda hem.hamilelik hemde cocuklar 🤦♀️
Gizem4545 Pelin55 şuan bende 7 ci haftadayım kızım oğlum eşim seferber sağolsunlar bana yolun başındayım zor günler bekliyor gibi geliyor ALLAH yardım etsin hepimize inşallah canım korkularım var 👫✌
Esrae2 Benfe 3e hamileyim ve benimkiler cok kücük Allah yardimcim olsun kizim 3 bucuk oglum bir bucuk ve bende 22 haftalik hamileyim
Berilyldzz Esrae2 allah yardımcın olsun canım ikiz gibi büyürler 🥰 cinsiywti ney benim ki kız adı da simra yıldız 🥰
Yade0918 Esrae2 maşallah Allah bağışlasın canım tek mi bakiyorsun bende 3. ye hamileyim benim büyük kızım 11 küçük kızım 2 yasinda 9 haftalık hamileyim nasıl yetisebilecegim diye endişe içindeyim 🙈
Nezosikra Gizem4545 biraz zor geçiyor ama rabbim yardım ediyor canım benimde 3 üncü geliyor inslalah rabbim kısmet ederse 23 haftalık olduk🤗bide arayi uzatınca daha zor oluyor benim küçük 6 yasina girecek benim dogumuma
Gizem4545 Nezosikra aaa benim kız gibi benim kızımda 6 yaşında olucak oğlum 11 yaşında ALLAH yardım etsin hepimize inşallah