gzmdnz35 Kubra80 daha yapmadım ama yapacağım İzmir de Çınarlı 3000 TL normal de sezeryanda aynı fiyat
Hiler10 Kubra80 canım Çınar’lara Doğum yaptım dört ay oldu ama benim doktorumun özel muayenesi vardı dışardan geldi ilgileri alakaları çok iyiydi çok memnun ayrıldım çınarlıdan
gzmdnz35 Kubra80 özel klinik doktorları o fiyat olabiliyor belki daha fazlası hem kendine ücret alıyor hem de hangi hastane de yaparsan doğumu hastane için ücret ödüyorsunuz
Mervedemir- Kubra80 ben gittiğim doktordan memnunum ilgileniyor sakince anlatıyor ben şuana kadar hiç rahatsız olmadım Kadir beye gidiyorum Kadir beyde çok iyi birda Sinan bey var onu çok övüyorlar iyi diyorlar
Hiler10 Kubra80 biz dışardan getirdik doktorumu Ahmet seçkin Önoğlu doktorumdan çok memnundum canım tavsiye ederim şöyle söyleye bilirim doktorum bizim şansımızdı
Kubra80 Hiler10 benimde özel bi doktor kendi özel yeri var özel Hasanşeyh götürüyor doğum için fiyat ondan yüksek çıkıyor sizin ayıp olmazda ne kdr toplam ücret ödedinz
Hiler10 Kubra80 canım ben Doğum yaptım yat değişikliği yapıldı galiba netten bakıp ara sor istersen güncel fiyat hakkında bir bildiğim yok beş falandır siye düşünüyorum