ecembugra53 DilaraEsma72 Evt. Canım bebeğin dönme zamanları 🌸🌸😂😂 ayKları her zaman değişiyor saolsun yaramazın 😂🌸
annecikk_ Evet cabim bende 26+5 assagida bebegim degisik degisik yerlerime vuruyor bi bogrume bu gobegime bi gobek deligime bi alt taraflara nerden ne gelecek diye her an tetikteyim😂😂🙈
DilaraEsma72 annecikk_ bazen korkuyorum 😅🙈 birde bazen uzandığım zaman dönerken sanki karnımın içi açıyor gibi hissediyorum hissettiniz mi hiç
annecikk_ DilaraEsma72 bende bazen karnimin ici hem cok aciyor hemde bazen yanma hissi hissediyorum sanki karnimin icin yaniyorr gibi (mide flen degil) neden oluyor bilmiyorum sadece belki kaslar gerildigi gevsiyecgi icindir diye dusunuyorum🙄 bebeginiz toplanip sertlesiyomu?
Meriwa DilaraEsma72 ah ah sen bide 30 dan sonra dönünce gör ayaklar tepeye geliyo daha kıpır kıpır 😄 mesaneye baskı yapıyor öyle olunca en güzel günlerin yat yuvarlan
DilaraEsma72 annecikk_ evet evet sağ tarafımda toplanıyor bazen uzandığımda soluma yattığımda 😊 konuşuyorum elimle seviyorum o zaman iniyor
DilaraEsma72 ecembugra53 hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah tüm bekleyen anne adayları olarak ❤️