Milos35
Canım bebim eşim öyleydi. Elazığ’liyiz ama Tekirdağ’da görev icabı oturuyoruz. Eşim birgün idrar yolu enfeksiyonu oldu evlendikten sonra Çerkezköy devlete gittik ultrason çekildi test yapıldı sperm testi istendi herşey günüyle yapıldı ve eşimin sper sayısı azdı doktor ameliyat dedi istersen toz var al kullan dedi 3 ay sonra tekrar bakalım dedi. Biz elaziga geldik özel bir hast gittik burada detaylı şekilde Dr anlattı söyledi sonuca göre hem sayı hem hız çok düşükmus ameliyat şart denildi. Korunmayin deneyin dediler ki bizde 5 aylık dekan evliydik ve ben iğne vuruyordumm. Sonra araştırdım ettim. Toz ilacını aldık,ceviz badem,fındık yedirmek çok iyiymiş yedi. En son yine memlkete geldim Ocak ayında bir macun aldım sperm sayısını arttıran keçi boynuzlu bişey eve götürdüm eşim sabah akşam yedi bir kaşık tabi yine ceviz fındık tüketiyor arada en son oluruna bırakarak dua ederek saldık herşeyi Ocak ayında ve birliktelik de hiç çocuğu düşünmedik keyfine herşeyi bıraktık aklımızı rahat bıraktık.Ben Şubat 15 de hamilelik testi yaptım eşimin zzoruyla gece uyuyacağım zaman saat 22.00 da ve pozitif cikti. Yani dua edin,bol sperm arttırıcı kuruyemişler yesin,pekmez keçi boynuzlu yesin,adet takvimi indirin iliskinin olduğu günleri girin oraya takip edin düzenli ilişkiniz olsun ama bebek düşünmeyin. Aktarlara macun sorun. Rabbim inşallah tez vakitte isteyen herkese anne baba olmaya hazır olan her bireye nasip etsin en hayırlı ve güzel şekilde🤲❣️