Meriwa Milos35 ben de farklı marka kullandım 3 ay öncesinde sonra 2 nci kutuya başladım 2 nci denemede hamile kaldım ama o 3 ay denememiştim planlı gebelik olduğu için erken başladım ben
Happybabyyy Milos35 folbiol hem devlet hastanelerinde hem de saglik ocaklarinda oneriliyor. Doktora sordugumda en iyisi folbiol demisti. Multivitaminlerde minimal miktarda oluyor vitaminler. Hangi vitamin eksikse direkt ona yonelik ilac kullanin bence. Mesela ben vejetrynm. Multivitamin yerine b12 icin ayrica igne oluyorum. D vitamini icin damla kullaniyorum. Demir icin ayri hap. Omega 3 icinde devletin karsilamadigi regenesis max kullaniyorum. Iyotlu tuz kullaniyorum hasimato rahatsizligim oldugundan. Selenyum icinde brezilya cevizi yiyorum. Dedigim gibi multuvitaminlerin icinde minal miktarda cogu sey.
Snnrdrn Milos35 Vitamin B12 10 ug (BRD %400) L-Methylfolat 400 ug ( BRD %200) Vitamin D3 10 ug (BRD %200) İyot 150 ug ( BRD %100) bunlar diofolun içeriği bildiğim kadarıyla diğerinde iyot yok 🥰 siz yine de elinizdeki ilaçtan bi içerik kontrolü yapın
Duygu4444 Milos35 farkını bilmiyorum prospektüsünde okursunuz zaten. Doktorumda tavsiye etti bence diğerlerine göre daha çabuklaştırıyor
Eserekliruhalim Eczacim folbiolun gunluk alinmasi gereken folik asit miktarinin üzerinde bir miktarda oldugunu söyleyip solgarin folik asitini onermisti. Ama hamileyken kullanmaya basladim. 1 kutu yetti zaten. 60 tl falandi
Happybabyyy Eserekliruhalim yoo hayir 400 mg var icinde. Gunluk alinmasi gereken kadar yani. Eczaci ya bilgisizdi ya da baska marka satmaya calisti
Zsahin Milos35 ben de hamile kalmadan önce folbiol kullandım. 3 ay kullandım 4. Ay hamile kaldım 8. Haftama kadar folbiole decam ettim daha sonra doktor folik asitimi değiştirdi. Günlük alman gerekenden fazla olsa bile zaten vücut kendisi için gerekli olmayan fazla folikasiti bünyeden atıyor. Rahatlıkla kullanabilirsin.
ElizKuzey Milos35 daha pahalı ürünleri de kullandım vinalac,folattro,myfoll gibi ama şuanda takibimi yapan Prof folbiol vermişti günde yarım yatmadan önce içiyordum kuzum gebelikten 3ay önce başladım gebelikte 12.haftaya kadar devam ettik dr una güven ☺️🙏🏻