Defnemervee Eminemasalduru şafak 14 inşallah valla hi çok zorlanıyorum az kilo almama rağmen sanki dünya nın yükü bendeymiş gibi uyku hiç yok zaten sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏 🥰
Eminemasalduru Alparslansmom bizim de ayın 4 de kucağımızda inşallah 🙏🥰 1 gün arayla kavuşuyoruz yavrularımıza 🙏♥️
SeHer1909 Eminemasalduru görünen son 4 ama Dr Perşembeyi bekleyemeyiz suyumuz az dedi 🤦🏼♀️ hanım kızım “kızlar ergen gelir” yorumuna ters düştü Salı son kontrol geldiii geldi yoksa Dr teyzesi Çarşamba alacak mecbur
DeReNAsYa Eminemasalduru salı gunleri gidiyorum kontrole devlet hastanesi oldugu icin bekletiyolar bakalim saliyi bekliyorum 😕
Eminemasalduru DeReNAsYa ay kuzum dikkat et 40 haftayı geçince bebek kakasını yiyor diye biliyorum 🙏 devlet hastaneleri baya bekletiyorlar haklısın sağlıkla gelsin 🙏
Eminemasalduru symctrgl geldiği zamandan uyuyamayacagız canım her türlü uykularımız kaçıyor olacak ama gelsinler de değer 🥰♥️
Sinemneset Eminemasalduru 20 gün fakat enerjim çok yüksek bu ara nefes alabiliyorum sanırım aşağı düştü iyice adet sancısı gibi ağrılarım oluyor gün için de zaten takatim kalmadı doğsun artık😂