Yildizim Gebegunlugu ilk defa böyle bir şey duyuyorum o da neymiş? Gelmişsin 16. Haftaya nasıl aldıracaklar. Kafamda deli sorular
AyaYlmazYldrm Gebegunlugu canim.karin icim benmde cok kucuk harnim cok kucuk ve cocuk bana cok baski yapiyor cok toplaniyor baski vs bu yuzden cocukmu aldirilir gerekirse doguma kadar yatarsin allahin iznihle hic bisey olmaz
Gebegunlugu Yildizim valla bende anlamadim hafif skolyozum var diye karin içi küçük diyor doktor nasıl taşicaksin diyor . radyolojide ki ultrasonada girdim oda hersey güzel görünüyor dedi ben anlamadm doktorun amacı ne
yaseminyasemin Gebegunlugu böyle bişey varmıymış ilk defa duydum bi karış beli olanlar büyütüyo yani hiç bu sebeple bebek alındığını duymadım 😟
Gebegunlugu AyaYlmazYldrm eli ayağı oynayan bir cana kiyilirmi cnm ya bence doktorum doğurmak istemiyor dogumumu yapmak istemiyor
Gebegunlugu Merveatay sonlandiralm diyor bende istemedigime dair imza aricam eşimle bütün riskleri göze alarak .. smdi sokoga çıksam bir araba carpsa ölsem aynı şey ecel geldiyse bebekte öldürür bas agirsida ben aldirmcam
Neslyhn Siz başka bir başlıkta yürüme engelliyim yazmıştınız, bebeğinizi merak ettiğim için takibe aldım. Burada daha farklı yazmışsınız.
Merve2016 Neslyhn evet siz diyince şimdi bende baktım 3 gün önce 14 haftalık demiş yürüme engelli olduğu için demiş şimdi farklı birşey diyor
Gebegunlugu Neslyhn canım yürüme engelliyim ayriyetten skolyozum var hafif bu yüzden beni cok korkutuyor doktor karin içi boşluğun küçük diyor bebegi tasiyamazsn diyor neredeyse 4 aylık olucam alalim diyor beynine pıhtı atabilir nefes darlığı cekebilirsn diyor korkuttu bayağı beni
Gebegunlugu Merve2016 15 yazcagma 16 yazmışım cnm . 1 hafta sonra 4 aylık olucam 3 gun önce 14+4 düm ve bayramdan sonra hala alalım diyor doktor bende doktor arayişindaym benden beter insanlar doğuruyor neden doktor almakta ısrarlı bilmiyorm
Merveatay Gebegunlugu sen doktorunu değiştir bence canım ben hiç bu sebepten alalım diyen doktor duymadım