67380ipek Kızlar ilk gebeliğim bebeğim az hareketli ve aynı zamanda sadece uzanıp dinlenirken hissediyorum gece felan değil bide bişeyler yiyince hiçmi bnm gibi olan yok 😥
Meriwa 67380ipek haftanıza göre normal siz hareket ettikçe bebek amniyon sıvı sallandığı için uyur siz dinlenirken uzanınca da o uyanır hareket eder benimki acıkınca da karnımı doyurunca da hareket ederdi
Ezgi_3434 67380ipek ilk gebelik diyedir belki canım sonuçta hareket var böyle şeylerle kendini strese sokma
67380ipek Ezgi_3434 aynen var canm ama ne biliyim gece uyurken otururken soluma yatınca felan hissetmyrm sadece dinlenirken uzanırken yemek yedikten sonra Meriwa
Ysmnn_38 67380ipek ben de 24 +2 günlük hamileyim aynı sizinki gibi bebeğimin hareketleri ama bu haftalarda böyle olması normal galiba üzülmeyin
ayazmoms41 Ysmnn_38 benim de öyle doktorum 28. Haftaya kadar düzensiz olur o hareket eder ama bazı hareketleri hissetmeyebilirsiniz demişti
67380ipek Minikfilinannesi Ysmnn_38 ayazmoms41 ne biliyim ya insan endişe ediyor gece hiç hissetmyrm yatarken sola yatarken sadece gündüz yemek yiyin uzanınca kibar kibar okadar😥
ayazmoms41 67380ipek genel olarak öyle ama ben çalıştığım için iş saatlerinde hissetmiyorum genelde 😊