Turanaaa Dogum yapan anneler sizce sancinin en dayanilmaz anlari kac saat oluyo? Biraz korku sardida beni😔
di_la45 Turanaaa bende inanılmaz korkuyorum cünkü herkes her an birsey söylüyor uykularım kaçıyor gercekten.😔
kadeerrr Turanaaa kuzum korkma. Ben Şuan 10 haftalık gebeyim gebeliğin başından beri korkuyordum ama daha sonra şöyle etrafıma bakınca bebek sahibi olmak isteyen ama malesef olamayan insanları gelince yada doğum öncesinde taa 7 aylıkken bile bebekleri kaybeden anneleri düşünce. Allahtan sadece şunu diliyorum bebeğim sağlıklı olsunda doğumdan önce ve doğum sırasında onu korusun ondan sonra gelecek her türlü acıya razıyım. Ve emin ol doğum zamanında Allah seninle olucaktır. ister zorlu ister kolay bir doğum hangisini yaparsan yap ama eminim buna değecektir ❤️
Hanifee1273 Bende merak ediyorum mesela en çok acı ne zaman oluyor bebek çıkarken mi yoksa 2dk da bir gelen sancılar mı . Ağrılar adet ağrısı gibi mi hangi pozisyonda rahatladınız filan , ayy yaklaştıkça zaman sorularım çoğaldıı