Hacr Merhaba anneler oğluma isim arıyorum hala bulamadım Osman isminin yanına kısa 3 yada 4 harfli isim arıyorum önerisi olan var mı? 🤷🏻♀️😇🌸
MiniKaya Hacr osman ege osman efe osman arel osman asaf osman aras osman deha osman uraz osman tuna osman sefa aklıma bunlar geldi canım 😀
Roseshah Hacr dört harfli değil ama Osman Batur koyabilirsiniz.. Doğu Türkistanın özgürlüğü için savaşan direnişçi bir liderdir kendisi..
Hacr MiniKaya çok teşekkürler canım areli bende çok istemiştim ana eşim deterjan ismi gibi dedi 😬 Aras Uraz Tuna yı bende düşündüm ama çok kararsızım 🤣diğerleride hep yakınlarda var ondan duymuşda koymuş gibi olmasın diye duyulmamış bişey istiyorum 🥰🌸
Hacr Roseshah güzelmiş Batur ismi de canım söylemekde zorlanıp tek isim söylermiyim diye korkuyorum oyüzden en fazla 4 harf olsun istiyorum 😊🌸
MiniKaya Hacr arel için aynısını benim eşimde dedi 😀 canım bizde doruk ismine karar verdik 😀 iki isim daha zor 🤦🏻♀️
Hacr MiniKaya güzelmiş canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🤲 Haklısın iki isim çok zormuş 😇