maras46 Decaviti kullanan var mı acaba 3 gün önce başladım kahvaltının hemen başında içilmesi gerekmiş fakat öyle içince bulantı yaptı bende 🤮🙈 tok karnına kullanan var mi
Bebislerimiz maras46 ben tok karna kullanıyorum doktor tok dedi kahvaltinin arasinda içiyorum sonra yemege devam ediyorum az bisi kocaman ilac zor içiyorum zaten 😔
Olvido maras46 bana da doktorum en iyi sonucu ogle yemeginden yarim saat once icerek alirsin dedi , ilk bir iki gun bulantinin ardindan bunyem alisti.. 2 ay olacak bir sorun olusturmadi
maras46 Bebislerimiz iki gün bende sabah kalkınca kahvalti hazirlayana kadar şundan bundan atıştırıp içmiştim sonra kahvaltıyı yaptım bulantı olmamıştı bu sefer bir seyler atıştırmadan hemen kahvalti öncesi içtim
kedilervekaranfil Bebislerimiz Çentikli bir ilaç olmadığı için bölmesi zor oluyor ama ben bölerek içtim hep diğer türlü içmem imkansızdı
EdanurZ Kahvaltının arasında içiyorum biraz yiyorum ilacı içiyorum sonra yemeye devam ediyorum canım maras46
Sen1meleksin maras46 bende öle yazıyo ama eczacıya sonra sordum böle böle biroş oldum diye de o da kendine göre ayarla tok ol yeter dedi ufff bide kocaman en sevmediğim hap ya
Beetl_16 maras46 benimkinde de öyle yazıyor ama eşim sormuş nasıl içsin diye öylesine yazıyoruz onu demiş tok içsin de fark etmez
Nurcan73 egeninincisii mide bulantısı da mı yapıyor. Bende diyordm kendime mide bulantılarım durmuştu neden gene başladı bu bulantılarım diye demek hap yüzündenmiş😂😱