Evett bende doğum hikayeleri okuya okuya doğum yapmış kadar bilgi sahibi olan annelerdenim 😁Şükürler olsun doğdum 💗🐣
Öncelikle hamileliğim ilk 3 ayı boşa öğürme kusmaya geçti sarı su kusuyodum her sabah…ilk 3 aylik dönemde 5 kilo verdim istahsizliktan kusmaktan..3 aydan sonra dünyalar benimdi bi rahat bir rahatim😁 dedim oh ya hamilelik böyleyse ben hep yaparım..derdim kiiii 6aydan sonra hızlı kilo alımı kuyruk sokumu ağrısı bel ağrısı üst üste gelmeye başladı ödem kasılmalar ahh🤕 neyse 32.haftada +20 kilo almıştım ödem ayalarımda yüzümde var di doktorum 32haftada nst bağladı her hafta gel git gel git 38+2de gittigim nst son nst miş bebeğimin suyu azalmış ve kordon boğazına dolanmış dedi hastaneye yakındık doktorum eve git eşyalarını al gel doğuma alalim dedi (ben en başından beri sezeryan istiyodum isteğe bağlı sezeryan son gittim nst de de doğum tarihi belirlicektik) eve gittim duş aldım temizlendim ve dogum icin hastaneye gittim akşam 6 da girdim heycan korku hep karışmış di bende ..damar yolu kolumdan açtılar hiç acımadı (şahsen ben yaptıysam herkes yapar diyim ordan anlayın )😁
Sonda aşağıda takicaz dediler giyindim fln gittim ameliyathaneye tekim herkes bi kosturmacada tek yanlız hissettim değişikti ilk defa öyle bir ortamda bulundum bide..kapıda eşim annem kayinvalidem bekliyordu…bi süre bekletiler o gün hastanede 10 tane sezeryan olmuştu 😁 hemşireler yine sezeryan var deyince bu son ama dimi diye aralarında konuşuyorlardı 🤣🤣 benimle ilgilenenler çok cana yakındı bi rahatladım okadar gergin ortamda çok rahat hissettim beni seviyorlar sohbet ediyorlardı gelen giden hoşgeldin diyodu 🤣 neyse beni yatırdılar önlüğü giydim şimdi hiç korkma dedi bi hemşire sarıldı bana sımsıkı bende ona sarıldım çok cana yakındı rahat hissettim ..beni öne eğdiler sakin kımıldama dediler kesinlikle ama kesinlikle hiçbişey hissetmedim yaptınızmı dedim hata …Sonra hemen bacağın uyuştu tabi ben bacağımı kaldırmadığını görünce panik yaptın değişik hissetim..komple uyuşurum doktorumgeldi nasılsın korkma rahat ol fln derken bebeğimi gösterdi o an dünyayalar benim oldu goturduler bebeğimi beni dikmeye başladılar ben hiç bi ceksitirme fln hiçbişi hissetmedim sonra çıkardılar odama çıktım çıkar çıkmaz kızım geldi onun kokusu bütün herşeyi unutturdu bana ..5.6 saat bisey yemedim gece buskivit su fln verdiler..sonrs ilk yuruyus canim cok yandi doktorjm sabah oldugunds yanumds geldiginde ben tek basima yuruyemiyodum icim sızlıyordu sen 1 gece daha kal dedi ..hemşireler bana bu sabha yürü akşama cik dediler bida bekleme burlarda dediler öyle oldu beni hızlı hızlı yürüttüler sağolsunlar tek yurdum sonra hep ..doktorumu aradılar gaz konusunda bi sorun yaşamadım doğumdan çıkar bakmaz gaz çıkarmaya başlamıştım bile ..akşama çıktım evime geldim tuvalete çıktıktan sonra içimde bi sızı maf ediyordu beni şuan 4.günümüz şükürler olsun çok iyiz evimizdeyiz..