Ceylann_5311 mankenhamile hiç bilmiyorum ki ilk gebelik heyecanlıyım biraz sağlıklı bi şekilde gelsin de ne çok erken ne geç 😂 bende şimdiye kadar iyiydim de kasık agrılarım başladı birkac haftadır o zorluyor biraz sadece o yüzden artık dogursam diyorum benimde minnoş gelecek inşallah 😍
mankenhamile Ceylann_5311 o düşünceye ben de girdim aslında ama 37.haftayı görmek istiyorum en azından prematüre sayılmasın üzülürüm sonra🙄 Sancıların için ne yaptın peki ? Ben dün hemşirenin dediklerini yaptığımdan beri çok rahatım şükür 🙏🏻
3461 mankenhamile Aynen kuzum bol bol dua etmek lazım kimin ne gözle baktıgını bılemeyız🧿 benım 15 eylul tahmini doğum tarıhım ama onden gittigı ıcınde ne zaman gelır bilmiyorum seninki ne zaman🥰
almila2020 mankenhamile cnm içiyorum ya maden suyu da içiyorum kasık agrılarım cok deil bulantı olmasaydı o bütün hayat enerjimi alıyo bnm sıcaklar cok etkilio neyse saglıkla doguralım da unuturuz bu günleri 😍
mankenhamile almila2020 aynen öyle canım yeter ki sağlıkla gelsinler 🙏🏻 İster sıkıntımız olsun ister olmasın gebe olmak ne kadar kutsal bir özellikmiş biz kadınlara verilen ne büyük bir mucize,her halimize şükürler olsun😊
3461 mankenhamile Yaa çok az kalmıs sağlıkla gelsın bebiş en doğru zamanda🙏🏻🥰 benımde ıcıme bi 9 eylül doğuyor bakalım hayırlısı😀