Cns_33 Kizlar merhaba pihtilasmasi olanlar kac geninde vardi pihtilasma ve tedavi olarak doktorunuz ne önerdi 🌸
MYstryy Cns_33 benim 2 genimde vardı mhtfr c677 bide mhtrfr a1298 heterizogt . Doktorum prof du sana coraspn yeter dedi cok onemli degil dedi genler . Ama kanamam oldu cok onu kestim suan sadece oksapar igne 0.4 luk kullaniyorum
merve0128 Cns_33 3 gende de heterozigot var coraspirin ve 0,4 lük oksapar iğne kullanıyorum 10 haftalık hamileyim şuan çok şükür bir sıkıntı yok
Bsrlmnemr Cns_33 mthfr genlerinde vardı heterizigot birde Pal 1 geninde vardı o da heterezigot 5. Haftamdan beri 4000 mg’lık oksapar kullanıyorum
Cns_33 MYstryy coraspirin igneden daha mi etkili yani benmde tek genimde var da doktor hamile kalmadan coraspirn hamile kalinca igne vericek ondan sordum
MYstryy Cns_33 benim cok kanamam.oldu durmadi adetten beterdi. Cogaltir dediler kestiler 5 gun hic kullanamdim sonra ozeldeki doktorum igne cogaltmaz kanamani riske atmayalim igneyle devam et dedi igne kullaniyorjm suanda
aslihancvk Benim de 3 gende var hamile kalınca ekoprin kan sulandırıcı hap keseyi görünce de hibor iğneye başladık
Cns_33 aslihancvk anladm canim bende bayram dan dolayi gidemedim silik cizgi cikti corasprin kullanıyorum sali gidcem doktora inşallah bu sefer güzel gecer hersey benm icimde
aslihancvk Cns_33 inşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🤲
askmelegi Benimde mhtfr a1298 homozigot, mhtfr c677 heterozigot, paı heterozigot ,fibrinojen 455 heterozigot çıktı. Folik asit,coraspirin, d ve b12 vitamını kullanıyorum. Hamile kalır kalmaz doktor 0,4 lük iğne baslayacaz dedi. Bakalım beklemedeyim
merve0128 Cns_33 bende düşük olmadı erken doğum yaptım ve 3 gün sonra bebeğimi kaybettim o yüzden yaptırmıştık genetik test
Tac87 Benimde tek genimde var hamile kalmadan önce coraspin 100 kullanmıştım hamileliğimi 3. Haftada öğrendim 4000 lik oksapar kullanıyorum doktorum tehlikeye atmak istemiyorum daha önce bu şekilde düşük yapan çok var risk almayalım dedi
Cns_33 Tac87 canm benmde tek genimde varmış 2 dusuk yaptim suan corapsirin kullaniyrm hamile kalınca igne dedi