Ellosluk Simamom hocam erken yapmaya gerek yok canım yanar belki tedirgin olmanı istemiyorum dedi,salı kontrolüm var belki yapar bilmiyorum
Ellosluk Simamom Simamom inşallah canım bende iğne olurdum adet sancısından yalancı sancım oluyor uzanınca dinlenince geçiyor ordan da anlayabilirsin
Fatmalieymentugra Gnsssss 37+4 bizim de hiç yürümüyorum biraz ayakta kalsam yoruluyorum nasıl doğuracağım diye düşünmekten zaman da geçmiyor
Gnsssss Fatmalieymentugra al bende de o kadar evden iki adim markete gitmeye cesaretim yok, Allah hepimize sabır versin çok az kaldi☺️🙏🏻
almila2020 35+2 Allahtan bişi olmassa 27 agustosta kavuzcaz kızımla ama 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum kasıklarım da hafif agrılar oluyo zor geccek sanırım son günler saglıklı gelsin minnoş lar insallah herkese hayırlı kolay dogumlar
Gamzeli_04 Simamom inanın bende doğuracığım günü dört gözle bekliyorum doğum yaptığım gibi haber vericem sizlere 😍😍
Yavuz-Elif 36+2 olduk.Bebeğimiz 12 ağustosa kadar dönmezse sezaryen günü alıcaz.Hayirlisi bakalım zaman geçtikçe ağırlaştığımı hissediyorum.Gece uykularım bölünmeye başladı.Allah yardımcımız olsun.
Nazliatak Yavuz-Elif son adet tarihiniz 22 kasım mıydı acaba ? Çünkü haftamız aynı ama doktor tahmini 28 Ağustos doğum tarihi demişti bana.🤔
Gamzeli_04 Simamom bi haftadır hem adet sancısı gibi ağrım oluyodu hemde düzensiz sancılarım oluyo nstde sancım çıktı bakalım bu hafta kontrolüm var son durum ne orda öğrenicez
Smyrsrht Kızlar nefes çalışması nasıl yapılıyor bende 36+4 oldu açıkçası bende korkuyorum Allah hepimize Kolaylıklar versin İnşaAllah
Betuloz 36+0 olduk bizde 37 de zorunlu sezeryan olacam hem heyecan hem korku bir arada hayırlısı olsun hakkımız da
Duyguaydin81 Simamom bende 11 ağustosta doğum yapıcam inşAllahh çok heycanlıyım umarım herşey güzel olur hepimiz için 🤗
Emrasf Simamom bizde 37+4 üz. ara sıra kasıklarımda ve belimde çok fazla ağrı oluyor. Bakalım ne zamn gelmek isterse miniğimin keyfini bekliyoruz😀