kedilervekaranfil Sumru Kağan Kocatepe’nin bu videosunu izlemenizi öneririm. Etin bekletilme konusundan da bahşediyor
kedilervekaranfil Sumru canınızın istemediği bir şeyi yemek de iyi gelmez aslında 😄 ben hamilelikte çay içmiyorum mesela bana kokusunu aldın iç bu çayı derlerse hoş olur mu 🤭
Sumru kedilervekaranfil hayıııırr canım çekti çekmez mi 😂zaten et yemeği seven biriyim buram buram burnu o kokular gelince mest oluyordum ama işte et dinlenmediğinden yemeğe korktuğum için yemek istemedim ama eşim yemezsen daha zararlı olur dedi Bir dilim iyi pişirip yedirtti
UrasEgeninannesi Sumru ben et yemeği zaten sevmiyorum yemem ama köfteye bayılırım 😅 dün köftelik yaptım akşamına yedik ☺️
Bahriye06 Sumru 4. Gebeliğim 3 gebeliğim de kurbana denk geldi ellerimle doğradım pişirdim yedim Allahın izniyle hiç birşey olmadı
Sumru Bahriye06 maşallah Allah bağışlasın ben mi çok pimpirikliyim ya valla korkumdan etler paketlenirken aynı yerde bile bulunmadım..
UrasEgeninannesi Sumru sabah kesildi. Öğlen kıymalık yapıldı. 3-4 saat dinlendirdim yoğurdum yine dinlendirdim o kadar yani. 1 gün falan yada saatlerce dinlendirmedim ☺️
Fyztgc Sumru sen eti çiğ yemeği tercih ediyorsan toxoplazma açısından hemen ya da sonra fark ermez. Çok alakasız,saçma bir soru olmuş açıkçası!
Sumru Fyztgc alakasız bir soru değil gayet cevabını güzel aldığım bir soru sordum. Çiğ yendiğimi söylemedim. Kurban etini dinlendirip mi yoksa hemen yemek bir sıkıntı olur mu diye bir soru yöneltmişim ve cevapları da gayet açıklayıcı bir şekilde almışım
Eceunverkanra Sumru hicbi sey olmaz bence sanmiyorum iyi pismis olduktan sonra :) icin rahat olsunn en onemli sey pismesi cig yemedikten sonra risk cok cok az merak etme 🌸
Sumru UrasEgeninannesi anladım çok teşekkür ediyorum 😊 bizim ki de kesildi eve geldi pişirildi 😂 çokta pimpirikli olmamak lazım ama işte annelik 😂
Fyztgc Sumru ne demek istediğini anladım tabii ama toxoplazma başlığı kafa karıştırıcı. Yoksa iyice pişir Löp löp ye götür şifa olsun!
irva Sumru Yok valla dinlenmemişti annem kurban geldiği gibi yaptı.İyi pişirdi ama.Ondan sonra bir avuç kadar yedim.😃
Sumru irva 😂 bizimkiler de öyle kurban kesildi eve geldiler sonra pişirmeye başladılar bende az yedim bir dilim avuç içi kadar et yedim ama eşim iyi pişirdi öyle yedim başkasının pişirmesine de güvenemiyorum çünkü 😂
Sumru Fyztgc teşekkür ederim 😊 normalde kurban erleri kesildikten sonra bir kaç gün dinlenilmesi gerekiyor tüketmek için.. bakteri yönünden o yüzden sorduğum bir soruydu aslında