Zumree1 Kizlar birazdan alisverise gidicez e bebek civilmi sizce uygun olan suanda hangisinde indirim var yada hamgisi daha uygun
ikincikezanne- Zumree1 Kıyafet olarak olarak civil daha uygun ama e bebek markasının zıbınları çok kaliteli çoraplarıda ayni sekilde Lc waikiki’nin tulumları ve kiyafetleride cok iyi tavsiye ederim 😊
Arinna Zumree1 Civil in yazlık bebek kıyafetler var birkaç tane hiç beğenmedim. Ebebekten Aziz bebe harika. Hello baby bambaki de güzel. Ben ebebeğe giderdim
Gulseren01 Ebebek daha güzel ama pahalı ben genel de uygulamadan alıyorum outlet bölümü falan var ya indirimden alıyorum . LCWaikiki outlet bölümü de var uygulamada acayip ucuz şeyler ordan kapabilirsin bir iki adet oluyor genel de alan şanslı 😅
zeynepcelikss Zumree1 ikiside gereksiz pahali canim, bi bebek patik ayakkabisina 35.45₺ fiyat veriyorlar. ben normal magazalardan alma taraftariyim 😌🙏🏼
AyaYlmazYldrm Zumree1 civil daha uygun ama ikisindrde uygun seyelr var suan sezon sonu cok gzel seyler bulabilrisin waikikiyede bak
Mircet Zumree1 e bebekte mağaza da %50 indirim var heleki geçen senenin kışlık ürünleri alt üst takım 15 tl çok çok uygun
bburcu Zumree1 civil daha uygun. İkisinden de sürekli alışveriş yapıyorum. Özellikle civilin Kargo sistemi muhteşem. Şuan 1 TL Kargo. Ve anında kargoya veriyorlar
Merii33 Zumree1 canım eğer ikiside yakınsa ikisinede bak derim ben bebeğim için Bi çok şeyi e bebekten aldım ama çok takip ettim indirimleri vs aldıklarımın yeri kumaşı kalitesi ve fiyatıda güzeldi yani
Pelin55 Zumree1 e bebegin zibinlari hisuma gitmedi eskiden daha kaliteliydi civil daha kaliteli hemde uygun oluyor genelde
MinikTavsanim E bebek daha kaliteli bence fiyatı çok uygun değil ama daha kullanışlı olduğunu çevredekiler söylediği için bende e bebekten aldım
gokcecan Zumree1 ikisine de git 😂 e bebekte yenidoğan çok civilde o kadar çok değil. bide e bebeğin kendi markaları var pusette arabada onlar çok iyi. ne aradığına ne alacağına bağlı