Hcrsrknilay14 Kızlar 35+5 iz son 30 gün kaldı ama benim miniğim iki hafta önden gidiyor ne zaman gelir hiç kestiremiyorum varmi aranızda bebeği iki hafta önden gidip zamanından erken Doğum yapan beni Ufaktan telaş sarıyor 😬😂
ilayecemom Hcrsrknilay14 benimde 2 hafta önden gidiyor bugün tam 32 haftalık olduk bende erken gelir diye umuyorum bakalım kısmet 😍
Hcrsrknilay14 Babyveannesi korku değilde endişe heyecan ilginç ilginç duygular var bende de bi gülüyorum bi ağlıyorum 😬
Atlass Hcrsrknilay14 son 11 gün sezaryan günümüz ama sanırım o günü beklemeden erken gelicek gibi oğluşum inanılmaz agrılarım sancılarım var kızlar 😬
Hcrsrknilay14 Atlass Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canimm çok çok az kalmış Allah yardımcın olsun 🤗
Huysuzcivciv Hcrsrknilay14 benimde bir hafta önden gidiyor ama 37+5 im 15 günüm kaldı 2 parmak açıklık var heran heyecanla bekliyoruz
AselAfra Hcrsrknilay14 35+3 üm benimde iki hafta önden gidiyo ve rahim agzım kısalmış bende erken bekliyorum ilk hamileliğimdede 37 de doğum yapmıştım 🙈 rabbim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin hepimize sağlıkla kavuşalım yavrularımıza☺️
Hcrsrknilay14 AselAfra amin canim insallah 🤗 aceleci bizim çocuklar önden önden gelecem diye uğraşıyorlar 😁
ikincikezanne- Hcrsrknilay14 Bizde 34+3 olduk 37+2de sezeryan olucam fazla birsey kalmadı bizimde 🤗💜 Bi an önce kavuşsam keske ikinci prensesime😍