Destanscm Travel sistem bebek arabası bakıyorum arkadaşlar. Tek elle kapanan, hafif, çift yönlü, oto koltuğunda arabaya takılabildiği, tekerleri sağlam. Tavsiye edebileceğiniz modeller var mi?
Meral-5866 Destanscm yoyko travel bebek arabası ben aldım hemen kurduk dediğin özelliklerin yanında bir çok özellikler de var canım Bi bak derim 😊
bburcu Destanscm travel sistemlerin hepsi çok ağır ve oto koltuğu olarak kullanılmıyor diye biliyorum. Sadece emniyet kemeriyle bağlanabilenler var. Bende istiyordum ama bir süre sonra eziyet olur dediler. Kabin tipi aldım çok güzel 👍🏻 Pusetide ayrı alacağım 9.aydan sonra oto koltuğuna geçeceğiz mecbur
Bubengebelik Meral-5866 siz internetten mi aldınız, ben mağazadan almak istiyorum ama e bebek civil ve jokerin sitelerine baktım yoktu oralarda ://
Destanscm Meral-5866 yoyko hotmom bakmıştım ama şikayet var da baya şikayet edilmiş bu marka o yüzden vazgeçmiştim
Meral-5866 Destanscm ben yoykonun başka modelini aldım ama tam hatırlayamadım hangi modeliydi güzel kullanışlı