Senem48 Herkese hayırlı bayramlar öncelikle bunu buraya yazdığım için kusura bakmayın ama çok fena bir şekilde ishal oldum 34 haftalık hamileyim 😭 dün sabahtan karın agrım vardı geceden beri pertim cıktı hem öyle çok et falanda yemedim ben pek et sevmem zaten soguklandim bunu yaşayıp kurtulan varsa yazsın lütfen
edaozdxx Senem48 doğuma yakın ishal mide bulantısı normal karşılanıyor ama takipte ol canım. Uzun sürerse doktora görün mutlaka.
Deletedmom306 Senem48 ✔️Bol sıvı tüketip doktorunu ara ağrı da eşlik ediyormuş erken doğum belirtisi olabilir
Zcarkit Senem48 aynı durum haftalardir bende de var, hamileliğin son dönemlerinde oluyor bazı kişilerde, sıcaklarda etkiliyodur tabi. Leblebi, muz, haşlanmış patates ye🤗
ipkklmn Senem48 bol su ve ayran tüketin patates muz şeftali pirinç lapası gibi şeyler yiyin. Yine de kendi hekiminize başvurun isterseniz.
Berrin3112 Evet 35+5 im 3 gundur bendede ishal var hamileligimin basindan beri kabizlik cekiyordum simdide ishal var ama cok asiri degil dogum baslangici diyemi bnde korkuyorum valla