Tibektas 4 hafta 4 günlük başladığımız mucizeye 25 hafta 6 günün sabahından yine merhaba 😍 Kaldı son 99 Allahın izniyle , ama bence biraz daha da erken gelir oğlusum 🤩 Sizler nasılsınız ??
Tstnptt Tibektas sonra o kadar hızlı geçiyor kii bnde aynı senin gibi başlık açmıştım dün gibi aklımda şuan son 34 normal olacak Allahım nasip kısmet ederse daha erken de olabilir
rose90 Tibektas benim de 101 günüm kaldı ben 99 u görmek için heyecanla iki günün geçmesini bekliyorum 😄
Tibektas Atlass ayyy MasAllahh Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, bizlere de son 10 demeyi nasip etsin 🤩
Tibektas Tstnptt yaa ne güzel maşallah inşallah bizde öyle bilmeden geçiririz çok heyecanlı bir bekleyiş 😍🥰🤩
Tstnptt Tibektas inşallah cnmm geçiyor sağlık olsun yeter ki hepimiz bir avaz da sağlıkla hayırla alalım inşallah kucaklarımıza evlatlarımızı
BusraDevlet83 Tibektas 99 olduğum günü hatırlıyorum da.. Şimdi 2 aylik kızım var.🙂 Zaman çabuk geçiyor. Sağlıkla gelsin evladiniz.
Humaninannesi20 Biz de son 99 olduk artık 💗 Şöyle 5 6 hafta daha geçse erken doğuma karşı da korkmayacağım doğsa bile Allahın izniyle yaşama ihtimali her türlü var diye